2777
2789
عنوان

میگم من چرا حس حاملگی ندارم

3506 بازدید | 36 پست

امروز پونزده هفته و یک روزمه ولی هیچی حس نمیکنم فقط گاهی وقتا کمر درد دارم گاهی وقتا سر درد 

به نظرتون عادیه؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

برو خدا رو شکر کن. منم  هیچ حالتی نداشتم. همینجوری خوبه.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خدا رو شکر کن. منم  هیچ حالتی نداشتم. همینجوری خوبه.

پس تکونا از کی شروع میشه 

هی میگم بچگی چرا هیچ تاثیری رو من نذاشته فقط وقتی میرم دکتر از حالش باخبرم

فقط خداتو شکر کن

من از هفته ۷ تا آخر ماه ۹ تهوع و استفراغ شدید داشتم داشتم دیگه میمردم

بعد از زایمان هم یه بار استفراغ کردم و تمام😥

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فقط خداتو شکر کن من از هفته ۷ تا آخر ماه ۹ تهوع و استفراغ شدید داشتم داشتم دیگه میمردم بعد از زایم ...

من نه فقط گاهی وقتا سرگیجه دارم همین

پس تکونا از کی شروع میشه  هی میگم بچگی چرا هیچ تاثیری رو من نذاشته فقط وقتی میرم دکتر از حالش ...

اگه بچه اولته ممکنه تکون های بچه رو هفته ۲۲ به بعد حس کنی

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ﻧﻲ ﻧﻲ ت ﭘﺴﺮﻩ?ﻣﻨﻢ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺎﺭﺩاﺭﻳﻢ ﻓﻘﻄ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﻴﺸﺪﻡ ﻭﮔﺎﻫﻲ ﺑﻴﺤﺎﻝ .اﺻﻼﺗﻬﻮﻉ ﻭاﺳﺘﻔﺮاﻍ ﻧﺪاﺷﺘﻢ.ﺟﻨﻴﻦ ﺩﺧﺘﺮﻭﻳﺎﺭﺵ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺨﺘﻪ.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
اگه بچه اولته ممکنه تکون های بچه رو هفته ۲۲ به بعد حس کنی

آره بچه اولمه 

منم بی تجربه

هرچی میخام بخورم اول تو نت سرچ میکنم 

کلا همه چی برام سواله