2777
2789

بچها اگ دیشب ساعت ۸ ی مبلغی رو پایا کرده باشیم ب حساب میشینه امروز؟ تا ساعت چند این اتفاق میوفته؟

استرس دارم خیلی مهمه

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

بانک ها یه اداره دارن به اسم چک و پایاپای.صبح که کارمنداش بیان شروع میکنن به فرستادن درخواستا به بانک مرکزی.بانک مرکزیم تایید میده به بانک مقصد.نهایتا تا ساعت ۱۰ میشینه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک ها یه اداره دارن به اسم چک و پایاپای.صبح که کارمنداش بیان شروع میکنن به فرستادن درخواستا به بان ...

ساتنا زودتر میشینه.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بانک ها یه اداره دارن به اسم چک و پایاپای.صبح که کارمنداش بیان شروع میکنن به فرستادن درخواستا به بان ...

پنجشنبه و جمعه هم همین حالته؟ یا پنجشنبه بریزی جمعه ب حساب نمیشینه؟

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

شما که دیشب زدی امروز تا ساعت ۱۰ صبح میره به حساب مقصد.جمعه یا پنجشنبه عصر بزنی میره برا شنبه.