نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفتخور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂
هر سال یه طبقه میده.بله اریکا خیلی قشنگ میشه ولی من پیدا نکردم
مبارکت باشه عزیزم 🌺🌺🌺
اگه کاج مطبق خریدی
پس تو خونه حتما جای پر نور بزارش
و به سرما حساسه زودخراب میشه
تو این فصل اصلا به هیچ وجه توبالکن نزار
ولی تابستون میتونی بیرون بزاری برای رشدش عالیه
سطح خاکشم همیشه مرطوب باشه .
نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفتخور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂
مرسی عزیزم خونم اصلا نور گیر نیست وشمالیه.دوروز یبار آب بدم خراب نمیشه؟
عزیزم تو فصل زمستون و سرما
همه ی گلها و گیاهان آب کمتری نیاز دارند
سطح خاکشو ببینید بعد آبیاری کنید
باید مرطوب باشه دو روز خوبه
نباید خاک زیاد خشک بشه که گیاه کم آب بمونه.
آبم طوری بده که از زیر گلدان خارج بشه
نه که یه چکه آب بدی.