2777
2789

ببخشید از این واژه استفاده کردم

اما دخترای اطرافم ازدواج میکنن یجوری ب اون همسرشون ارج و قرب و بها میدن انگار چخبره

اگه ی غذایی نخوره کلا کنسله

چایی و دسر و همه چیز تو مهمانی و خونه فقط و فقط به سلیقه اون اقا سرو میشه.

هیچکس حق نداره یک کلمه حرفی بزنه اون اقا بدش بیاد 

کاش میشد سبک زندگی ما هم مثل اروپایی امریکایی ها باشه ،همه چی قشنگ برابره 

ادم با دیدن زن زندگی یاد کوزت نمیفته 

تو کل زندگیم فقط یکی از زن عموهام اینجوری نیست والا شوهرشم خیلی احترامشو داره و خودشو برده همسر نکرده ، امیدوااارم منم مثل اون بشم در آینده 🥶😂

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس فقط منم که غذای که دوست نداشته باشه.. براش میپزم که حرصش بدم😁😂😂🤣🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

درسته مرد خوبه احترام ب همسرشون بزارن

ولی اینکه زن مردش رو جلو هم بالا ببره خیلی زیبا تره،من این حرکت رو خیلی دوستدارم

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

یعنی واقعا شما اطرافتونو میبینی برای زندگی خودت و آینده ات تصمیم میگیری؟؟ یعنی ازدواح خوب ندیدی ؟؟ چ ...

اره دیگه

پس از کحا ببینم

پیج بلاگرا امریکایی؟ خخ

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈