2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد

217 بازدید | 13 پست

سه روزه ماموریت بوده امروز برگشت منم از صبح بیدار شدم شام گذاشتم،کیک پختم،کلی به خودم رسیدم بعد که اومده میگه جورابم بو میده کیفمو بیار دم در میخوام برم

منم کیفشو اوردم دادم درو کوبیدم روش 

بعد دو ساعت زنگ زده و پیام داده چرا قیافه گرفتی بنظرتون حق دارم دلخور باشم یا نه😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری واقعا 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

خب بنده خدا خسته بوده 

بعد ۳ روز 

بره دوش بگیره و استراحت کنه سرحال بیاد پیش شما

خودت دوس داری اینجوری بری خونه مادرشوهرت؟

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خب بنده خدا خسته بوده بعد ۳ روز بره دوش بگیره و استراحت کنه سرحال بیاد پیش شماخودت دوس داری اینجوری ...

خب میتونست بره خونه دوش بگیره بعد بیاد،کیفش همچینم واجب نبود که اینطوری منم میدونستم نمیاد الکی خودمو خسته نمیکردم

خب میتونست بره خونه دوش بگیره بعد بیاد،کیفش همچینم واجب نبود که اینطوری منم میدونستم نمیاد الکی خودم ...

شاید خسته بوده عزیزم

شما هم حق داری ذوق داشتی و زحمت کشیدی

ولی اینا همش ب خاطر ه دلتنگیه حساس شدی

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️