2777
2789
عنوان

دارم گند میزنم ب اینده خودم

104 بازدید | 14 پست

امسال قراره سومین کنکورمو بدم ولی هنوز حتی شروع نکردم بخونم. نمیدونم باید چه غلطی کنم میخوام یه هوشبری پرستاری یا مامایی بیارم توروخدا اگه میتونید کمکم کنید خسته شدم ازین وضعیت 

خیلی داره دیر میشه سه ساله همینجوری خودمو بدبخت کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فقط رشتم انسانیه هدفم فرهنگیانداغونم همش حس میکنم دیره😭

بخدا سه ساله همینجوریم هر سال خودم دس دس میکنم حتی میدونم اگه نخونم سال دیگه هم همینجوری بدبختی میکشم باز نمیتونم نمیدونم چه مرگمه دارم دیوونه میشم دیگه 

توی موقعیت شما بودم و الان خدا رو شکر می کنم پرستاری و مامایی قبول نشدم .

به نظرم رشته های انسانی که ما تجربی ها بدون کنکور می تونیم بریم مثل حقوق و حسابداری خیلی بهتر هست .

تو فکر کن بهترین سال های عمرتو داری استرس کنکور می کشی که آخر توی یک محیط کثیف با بیمار ها ...

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

هیچ خبری نیست تو پرستاری و بقیه رشته ها که گفتی بخون درست حسابی یه رشته تاپ قبول شو حتی اگه دیر بشه ...

اخه من واسه همینا هم نمیتونم موفق شدم اصن تو خودم نمیبینم رشته ی تاپ رو 

بعد از الان چطوری قبول شم😭😭

اول بشین ببین کجا میخوای قبول بشی درصد و تراز مناسب رو دربیار ، بعد برو درسها رو اولویت بندی کن که کدوما مهمتره بعد بین اونا کدوم فصلها مهمتره ، اونایی که خیلی ازارت میدن مثلا با فلان فصل به هیچ وجه کنار نمیای بذار کنار

بذار ذهنت نظم پیدا کنه ، بعد اینکه ببین مثلا رو فلان درس رو تشریحیش وقت بذاری خوبه یا رو تستیش

اینا رو همه رو بنویس تکلیفت رو بدونی

عجب 
اخه من واسه همینا هم نمیتونم موفق شدم اصن تو خودم نمیبینم رشته ی تاپ رو بعد از الان چطوری قبول شم😭� ...

اینجوری نگو فقط شروع کن و ناامید نشو و تا اخرین لحظه بخون قول میدم قبول بشی حتی همین رشته هایی که میخوای 

توی موقعیت شما بودم و الان خدا رو شکر می کنم پرستاری و مامایی قبول نشدم .به نظرم رشته های انسانی که ...

نمیتونم ببین خانوادم نمیزارن حتی امسالم اجازه انتخاب رشته بهم ندادن فقد باید دانشگاه علوم پزشکی قبول شم تا بزارن خلاص شم چون الان نمیزارن ب هیچی از چیزایی و کسی ک میخوام برسم فقد میگن اول کنکور قبول شو . حتی قول ماشین بهم دادن ک فقد قبول شم همین 

اول بشین ببین کجا میخوای قبول بشی درصد و تراز مناسب رو دربیار ، بعد برو درسها رو اولویت بندی کن که ک ...

الان ک مشاور دارم ازمون قلم چی هم ثبت نام کردم هیشکدومو نمیتونم کنسل کنم 

ب مشاورم بگم چیکار کنه بنظرت و چجوری باید ب بودجه آزمون برسم

اینجوری نگو فقط شروع کن و ناامید نشو و تا اخرین لحظه بخون قول میدم قبول بشی حتی همین رشته هایی که می ...

وای امیدوارم کردی یکم توروخدا فقد برام دعا کن😭 کاش چند وقت دیگه بیام تگت کنم و بگم راس میگفتی من تونستم🥲

وای امیدوارم کردی یکم توروخدا فقد برام دعا کن😭 کاش چند وقت دیگه بیام تگت کنم و بگم راس میگفتی من تو ...

اره عزیزم اصلا ناامید نشو و تا لحظه اخر بخون و اصلا وقتتو تلف نکن من اگه اینکارو میکردم شاید دانشگاه بهتر قبول میشدم 

حتماااا میتونی قول میدم 

موفق باشی 

🙏😘❤️