2777
2789
عنوان

مادرشوهر روانی

232 بازدید | 19 پست

دلم میخاد اینقد برینم بش ک تا هزارسال دیگ نبینمش

دختراش بهم زنگ زدن گفتن امشب میایم خونتون

منم هول هولی رفتم بازار قبلش تو خیابون بودم

اومدم خونه بهش گفتم شمام بیاید بالا شب 

با قهر و چپ کردن چشماش میگ اگ شد میام

گفتم‌چرا اگه شد گفت میخام برم جایی

گفتم پ تو چندبار هی بهت میگن نمیای اینجوری ک ما ناراحت میشیم هیچی نگفت منم گفتم باش خدافظ

حالم ازش بهم میخوره زنیکه بیشعور الانم دختراش میان هی میگن پ مامانمون پ مامانمون  

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دعوتشون نمی کنی

چراااا بالاسرشون هستم ب اندازه ایی ک من تعارفشون کردم یا دعوت کردم اونا نکردن از زمین ب اسمون میباره

ارامشت رو حفظ کن 

خب بگو بهش گفتم چندبار نمیاد !!!

فکر کنم از هم دلخوری دارید !!!بخاطر همین نمیاد 

شما هم جلو شوهرت و خواهرهاش می‌ترسی،،،،فکر میکنن ب

مامانشون رو اذیت می‌کنی 

ارامشت رو حفظ کن خب بگو بهش گفتم چندبار نمیاد !!!فکر کنم از هم دلخوری دارید !!!بخاطر همین نمیاد شما ...

خب شما نمیدونید اینقد بلده فیلم بازی کنه و مظلوم نمایی کنه

ارامشت رو حفظ کن خب بگو بهش گفتم چندبار نمیاد !!!فکر کنم از هم دلخوری دارید !!!بخاطر همین نمیاد شما ...

حتی قشنگم نگفت دستتون دردنکنه حالا من فلان جا دعوتم اگ شد کنسل کنم میام الانم نمیگه تازه عروس تاحالا مهمونی بزرگ نداده بزار ببینم کمکی نمیخاد

گلم تو تعارفت را کردی اومد نیومد چه بهتر بابا بیخیال این که خیلی خوبه حالا چرا ناراحتی خواهر شوهرت گفت چرا نیومده ریلکس و به خنده بگو والا ما دعوت کردیم نیومد از اومده ها یک راضی از نیومده ها صد راضی میبینن ناراحت میشی نقطه ضعف پیدا میکنن