2777
2789
عنوان

با ی پسره اشناشدم همه چیزش خوبه اما ازم کوچیکتره و زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 53 پست
درسته و دقیق به شدت موافقم .مگه اینکه واقعا اون پسر پدر پولدار و تک پسر باشه

اتفاقا تک پسر و پولداره😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اصلا بهش فکر نکن نه بخاطر ۱ سال تفاوت سنی نه اما پسر ۱۹ ساله کلیییییییی راه داره تا آماده ازدواج بشه ...

درست میگی ممنوون

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل همه جوانب رو میسنجهدل دلیل و منطق سرش نمیشه.تو این زمونه با عقل و منطق برو جلووو. عشق و عاشقی بی ...

خیلی منطقی نظر میدید ممنون

اولین تجربه احساسیت هست؟؟دانشگاه رفتی ؟ تو جامعه بودی؟؟چجوری باهاش اشنا شدی؟؟ مجازی؟

قبلا برا اشنایی با پسرای ذیگ حرف زدم اما هچکدوم ب دلم ننشستن هیچوقت تو رابطه نبودم

دانشکاه همین امسال قبول شدم

محازی اشنا شدم ولی یبار رفتیم بیرون همو دیدیم. بهم هدیه داد و درخواست دوستی و من الان نمیدونم چ کنم

عجععععععب ببین درامد خودشم پولدار اومدیمو پدرش هیچ کمکی نکرد ببین واقعا میتونی برای عمر زندگی روش حس ...

نه خدایی نمیتونم برا ی عمر روش حساب کنم درامد و پول باباشه.مرسی از نظر منطقیت

تازه خودتم به نظرم فعلا ازدواج کمی زوده برات! برا خودت کیف کن زندگی کن مهارت یادبگیر کار پیدا کن مستقل شو.  اینجوری کیس های بهتری هم سراغت میان و دختری که دستش تو جیبش باشه جلوی مادرشوهر سرش بالاست و نمیتونن سرکوفت بزنن.   هیچ خبری هم تو ازدواج نیست عجله نکن. اینو از یه متاهل قبول کن

هم جنسمی دوست ندارم اسیب ببینی‌ . تو لیاقتت بیشتر از این حرف هاست. فقط ۲۰ سالته

قربون دل پاکت خواهر

قبلا برا اشنایی با پسرای ذیگ حرف زدم اما هچکدوم ب دلم ننشستن هیچوقت تو رابطه نبودمدانشکاه همین امسال ...

مجازی به تو پیشنهاد بده پسر میتونه به صد نفر دیگه هم پیشنهاد بده همون حرفایی که به تو گفته به بقیه بگه. با پیج فیک با پروفایل خوشگل چند تا پست داشته باشی فالور و فالوو کننده هم داشته باشی بهش پیام بدی ،پسرا شُل میشند.

دانشگاه میری دیدت به جامعه بازتر میشه تا زمانی که لیسانس بگیری موقعیت های مختلفی سر راهت قرار خواهند گرفت. کوچه خیابون و مجازی ول کن. 

تازه خودتم به نظرم فعلا ازدواج کمی زوده برات! برا خودت کیف کن زندگی کن مهارت یادبگیر کار پیدا کن مست ...

حرفتونو خیییلی قبول دارم اتفاقا براش نوشتم که.من اهل رابطه دوستی نیستم اگرم وارد رابطه دوستی شدم میخوام ب ازدواج ختم بشه اما الان هم نمیخوام ازدواح کنم میخوام درس بخونم. اما کفت که الان سنمون کمه بزرگ میشیم ب پای هم بمونیم همه چیز درست میشه از این حرفا

قبلا برا اشنایی با پسرای ذیگ حرف زدم اما هچکدوم ب دلم ننشستن هیچوقت تو رابطه نبودمدانشکاه همین امسال ...

ردش کن! هنوز فرصت زیاد داری عجله نکن.  من خودم ۲۷ سالگی با شوهرم آشنا شدم و خدارو شکر کردم که قبلیارو رد کردم و عجله نکردم.

مجازی به تو پیشنهاد بده پسر میتونه به صد نفر دیگه هم پیشنهاد بده همون حرفایی که به تو گفته به بقیه ب ...

درست میگی واقعا خیلی ممنونم امشب ب ی همچین کسی نیاز داشتم مثل ی خواهر بزرگتر راهنماییم کردی ممنون