2777
2789
عنوان

با ی پسره اشناشدم همه چیزش خوبه اما ازم کوچیکتره و زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 53 پست
ادم زن پسری میشه که سربازی نرفته ؟!

نه☹️

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چند سالته؟

من اگه بودم همین الان کاملللللل میذاشتمش کنار و به همچین پسری حتی فکرم نمیکردم!

پسر ۱۹ ساله کی میخواد درسش تموم بشه و سربازی بره و کار پیدا کنه و پس انداز کنه و خونه زندگی درست کنه و..‌‌‌...تا اون موقع تو میپوسی!  پسرا الان زیر ۳۲ سال ازدواج نمیکنن چون شرایط زندگی فرق کرده.  تا خودشونو جمع و جور کنن شده ۳۲ ۳۳ سالشون

اشکال نداره فکر کردم خیلی ازش بزرگتری .رفتار آدمارو بر سنشون نسنج واقعا باید از نزدیک دیدشون

از نزدیک دیدمش.رفتاراش حرفاش واقعا بچگونه نیست و میفهمه.اما نمیدونم میتونم باهاش ی رابطه بلندمدت بسازم یانه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

دقیقا خودمم همین مشکلمه.تو رفتاراش ک چیزی نشون نداده ک نفهمه یا خاماما انکار نمیتونم بهش تکیه کنم

ولش کن دختر. عشق و عاشقی راه ننداز. پسره میره با بزرگتر از خودش ازدواج میکنی تهش جدا میشه. زن زود شکسته میشه . ۲۰ سالته به فکر بزرگتر از خودت باش

ما سنتی اشنا شدیم عزیزم اون ۲۳ من ۲۵ دوساله ازدواج کردیم

عشقتون پایدار💎

از نزدیک دیدمش.رفتاراش حرفاش واقعا بچگونه نیست و میفهمه.اما نمیدونم میتونم باهاش ی رابطه بلندمدت بسا ...

اگر به دلت نمیشنه ولسشششش .نگو مهم نیست اینا.

اگر نشسته باهاش آشنا شو

ولش کن دختر. عشق و عاشقی راه ننداز. پسره میره با بزرگتر از خودش ازدواج میکنی تهش جدا میشه. زن زود شک ...

بین عقل و احساسم گیر کردم ممنون از راهنماییت❤️

تو دختر عاقلی هستی. وقتی به دلت ننشسته بی خیال...‌

رفتاراش و سبک زندگی و عقاید حرفاش ب دلم نشسته اما چهرش و سنش نه☹️

خودت چند سالته؟من اگه بودم همین الان کاملللللل میذاشتمش کنار و به همچین پسری حتی فکرم نمیکردم!پسر ۱۹ ...

درسته و دقیق به شدت موافقم .مگه اینکه واقعا اون پسر پدر پولدار و تک پسر باشه

خودت چند سالته؟من اگه بودم همین الان کاملللللل میذاشتمش کنار و به همچین پسری حتی فکرم نمیکردم!پسر ۱۹ ...

درست میگی خیلی منطقی بود ممنون

بین عقل و احساسم گیر کردم ممنون از راهنماییت❤️

عقل همه جوانب رو میسنجه

دل دلیل و منطق سرش نمیشه.

تو این زمونه با عقل و منطق برو جلووو. عشق و عاشقی بیخوده . این همه طلاق زیاده. اینها هم یع زمانی عاشق بودند و فارغ شدند