2777
2789

سلام 

پسرم پریشب تب کرد ونصف شب استفراغ..صبح ام بیدارشد صبحونه خورد وبعدش بالاآورد..همون موقع بردمش دکتر امپول ضدتهوع وتب برزد..خداروشکر استفراغش خوب شد تب اشم افتاد..ولی الان گهگاهی سرفه زورکی میکنه انگار ک بهش زور میشینه یامیخوادبالابیاره نمیتونه..توخوابم الان عوق میزنه گریه میکنه بازمیخوابه😮‍💨گلاب ب روتون اسهالشم امروز شده..دوباره ببرمش دکتریعنی؟

خیرسرم پنجشنبه ام جاریمو پاگشاکردم ازشانسم پسرم اینطوری شد🥺خداکنه تاپس فردا خوب بشه بتونم مهمون داری کنم..زشت میشه اگرکنسل میکردم😮‍💨

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببین تب نداشته باشهحتمافرداببرآزمایش براش بنویسهویروس جدیده بایددورش بگذره

ازمایش چرا😭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
ویروسه دختر من بعد چهار بار دکتر بردن خوب شد ببرش دکتر

یاخدا۴بار😢😢

چش بود دخترت

گلم نگران نباش این ویروسه بدن بچه روضعیف میکنه

خیییییلی ضعیف شده

دوهفته پیش ام سرماخوردگی شدیدگرفت😮‍💨

بچم به هیچ‌ ویروسی دست رد نمیزنه همه رو میگیره🥺

خیییییلی ضعیف شدهدوهفته پیش ام سرماخوردگی شدیدگرفت😮‍💨بچم به هیچ‌ ویروسی دست رد نمیزنه همه رو میگیر ...

چندسالشه گلم

الان متاسفانه بچه هااکثراهمینطورن

شربت تقویت سیستم ایمنی بده بهش

سعی کن تو خونه وبیرون استرس نداشته باشه

بگووبخندوبرقص باهاش