2777
2789

توی خیابون یه آقایی رو دیدم لباس شهرداری تنش بود گریه میکرد میگفت زنگ زدن بهم که بابات مرده میخوام‌ برم شهرستان هیچی پول ندارم، بهم‌یه کم پول بودید سوار اتوبوس بشم، منم‌هرچی پول نقد توی کیفم بود دادم، آخه کسی بهش توجه نمیکرد، حالا مامانم میگه اینا کلاهبردارن، ولی به نظرم واقعی میگفت، اگه یه درصدم حرفش راست بود چی؟ عذاب وجدان میگرفتم اگه کمک نمیکردم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

به کاری که کردی شک نکن ایشاله راست بوداگه دروغ گفت گناهش پای خودش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه خواهر شما برای خدا انجام دادی 

ولی خب با این اوصاف باید به جمعیت کثیری کمک کنی

چون این یه دیالوگ آشناست 

امکان نداره خیابون برم کسی نخواد بره شهرستان ، یا نسخه دارو دستش نباشه و پول دارو نخواد  

متاسفانه اینها تکدی گری هست و تا وقتی بهشون پول بدید تعدادشون روز به روز بیشتر میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
قبول باشه خواهر شما برای خدا انجام دادی ولی خب با این اوصاف باید به جمعیت کثیری کمک کنیچون این یه دی ...

منم این موارد زیاد دیدم، کلی چون این لباس شهرداری تنش بود حس کردم گدا نیست، چون بلاخره یه کاری داره دیگه، بعد با گریه میگفت بابامو دیروز شیمی درمانی کردن الان زنگ زدن فوت شده، نمیدونم ته دلم گفتم اگه یه درصد راست بگه چی 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

منم این موارد زیاد دیدم، کلی چون این لباس شهرداری تنش بود حس کردم گدا نیست، چون بلاخره یه کاری داره ...

متوجه ام 

بالاخره راست و دروغش  ۵۰ ، ۵۰ هست دیگه ،

دل نازک که باشی میذاری به حساب حقیقت 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.