2777
2789

رفتم سزارین تو خودم‌نمیدیدم بتونم طبیعی زایمان کنم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳تا طبیعی داشتم اولی مرگ خودم دیدم دومی عالی بود سومی مردم و زنده شدم 

اگه وزن بچتون کم و مامانتون طبیعی بود و اذیت نبود طبیعی بیار اگه وزن بچتون درشت و مانانتون هم بدزا بود حتما سزارین کن

سزارین خیلی وحشتناکه حتی ریسکش مرگه

کی گفته همچین چیزیو  من با انتخاب خودم رفتم سزارین کیتونم بگم بهترین انتخاب زندگیم همین بود بشدت راضی بودم  دردای طبیعی از اون  وحشتناک تره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
کی گفته همچین چیزیو من با انتخاب خودم رفتم سزارین کیتونم بگم بهترین انتخاب زندگیم همین بود بشدت راض ...

دردایه طبیعی خب ۱ روزه همش سزارین دو هفته فقط بخیه داری 

وزن تولد نوزادم ۳ کیلوعه ۸۰۰ گرمه🥲

حتما سزلرین کن من بچه اولم ۳۷۰۰بود کلی اذیت شدم ی دکتر بود کلی دعوام کرد گفت ۳۷۰۰واسه بچه اول زیاد باید سزلرین میشدی ان شالله خدا هرجا هست بهترینا رو واسش رقم بزنه رفته تهران دکتر فوقالعاده دلسوز بود

😂کی گفته‌‌. دو روزه تو همین سایت کاربر انه فکنم ۴ ۵ روز بستری بود بیمارستان تاپیکشم دربازدید بستگی ب بدن داره بخیه سزارینم تا ۷ روزه ن ۲ هفته. طبیعی ام بخیه میخوری و مراقبت ازش بشدت سخته

من دو تا بچه هام طبیعی بودن بچه اولمو تجربه نداشتم زود رفتم بیمارستان یه هفت هشت ساعت طول کشید تا زایمان پدرمو در آوردن پرستارا

اما بچه دومم دردامو تو خونه کشیدم بعد رفتم بیمارستان بستری شدم بعد ۴۰ دقیقه رفتم اتاق زایمان خوبی طبیعی اینه که درد میکشی بعد از زایمان راحتی فقط ده روز بخیه ها یکم مراقبت میخواد اما سزارین لحظه زایمان راحتی و بعدش تازه دردا شروع میشه 

خواهرم بچه هاش سزارین بودن الان بچه کوچیکش ۵ سالشه میگه هنوزم نمی‌تونم سنگینی بردارم رد بخیه هام تیر می‌کشه

دختر داییمم همینه وضعیتش بچه کوچیکش ۱۰،۱۱ سالشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

عزیزم نمیشه بگی ۱روز من واسه پسرم ۲ساعت درد کشبدم ولی مردم و زنده شدم بعدشم هیجیم نبود ولی همون ۲ساعت خیلی اذیت شدم الان باردار بشم محال طبیعی بیارم