2777
2789
عنوان

دلم برای مامان همسرم تنگ شده 😔

1170 بازدید | 62 پست

من خانواده ی همسرمو سال 1400 ازدست دادم .بخدا خیلی دلتنگشونم روزی نیست بفکرشون نباشم. خیلی دلم میخواست عین قدیما میومدن مهمونی خونه م و من میرفتم و کلی بهمون خوش می‌گذشت. یعنی تا وقتی زنده م باید دلتنگ باشم؟ الهی بمیرم که بخاطر کرونا تو بیمارستان تنها بودن و فوت شدن. برای دلتنگیشون چیکار کنم؟ کاش زندگی منم عادی بود و منو همسرم مدام دلتنگ نبودیم 😔😔کاشکی همه چی یک خواب بود.. کاشکی میومدن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه خیرات بده براشون اینجور وقتا قرآن بخون و خیرات بکن .دلتنگی واقعا سخته اونم برای رفتگان

یه روزی ما هم ملحق میشیم به اون ها

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

خدابیامرزتشون🥲😭

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

روحشون شاد 

خیرات بده 

با همسرت صحبت کن و ارومش کن 

اگه بچه ندارید بچه میتونه خیلی ارامش بده بهتون

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵