2777
2789

خانما پسرم نه سالشه تو سن رشده ولی خیلی لاغره بد غذا هم هست فک میکنم بدنش ضعیفه چی بهش بدم خوبه 

می‌خوام یه کم وزن بگیره

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گردو بادوم پسته مغز تخمه کدو. پودر سنجد جوانه گندم اینا لاهم اسیاب میکنم هرروز میریزم توی لیوان شیرشون میخورن.روزی ۷تا خرما با مغز گردو میخورن‌شیر بادوم . و اب روغنو کرمانی.میوه .ورزشهای کششی.شیر خرما قرص ویتامین دی.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بهش شیر و لبنیات بده نمی خوره شیر کاکائو...

مولتی ویتامین بده اشتهاش بده بابا آهن بده ...

عدسی . عدس پلو . تخم مرغ ابپز . براش کوبیده درست کن یا شامی یا ماکارونی درست کن توش سویا یا گذشت بریز .

سیب زمینی سرخ کرده هم بچه ها دوست دارن ...

پروتئین بهش بده ... مث آبگوشت ... بچه ها تنوع رو دوست دارن ... یا بشقابو تزئین کن که ترغیب بشه به خوردن... یا از فواید غذا خوردن بهش بگو ... ورزش هم خوبه کلاس بفرستیش... بدنش قوی میشه.

باهم آسیاب می‌کنی یا جدا جدا

باهم میدم اسیاب بعد میریزم توی به شیشه میزارم توی یخچال .این برای رشد قد و ذهنشون عالیه.شبها قبل خواب با شیر مخلوط میکنم میدم بهشون.صبحه هم قبل صبحانه.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

گردو بادوم پسته مغز تخمه کدو. پودر سنجد جوانه گندم اینا لاهم اسیاب میکنم هرروز میریزم توی لیوان شیرش ...

مغزی جات که خیلی میخوره ولی لاغره

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀