2777
2789

جدیدا اینستا خیلی میبینم مشاورهای کنکور میان به اصطلاح خودشون یه سری میانبر معرفی میکنن مثلا میگن اگه پزشکی نیاووردی برو پیرا بخون و آزمون لیسانس به پزشکی بده!😐

گوشاتونو وا کنین این آزمون تو کل کشور فقط ۲۰ نفر میگیره که از امسال سهمیه ایثارگران و.... هم بهش اضافه شده مثل کنکور و منابعش بسیار حجیم و سخت تازه مصاحبه داره و مدرک زبان بین المللی میخواد آیلتس و تافل و.... یعنی اگه تو دوراهی پشت کنکور و این آزمون گیر کردین صد البته پشت کنکور بمونید! خودتونو گول نزنین وقتتونو با این آزمون تلف نکنین با نصف انرژی که واسه این آزمون میزارن میتونین تو کنکور بهترین نتیجه رو بگیرین.... این آزمون سرابی بیش نیست! ❌ موفق باشید 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مدرک زبانش ک بین المللی نیست اطلاع نداری چیزی نگو ملت و گمراه نکن😂🙏mart/mhleمیخاد

اونا هم حداقل باید حد نصاب ۵۰ رو بگیری که کار اصلا راحتی نیست خودم ۱۰ سال کلاس زبان رفتم و ۵۰ شدم.....

منک دارم میخونم منابع روپیرا هستم و یچی تو مایه های رفرنسای خودمونه

موفق باشی با درسای شما خیلی فرق داره خیلی گسترده تره بخصوص آناتومی سوالاتم کیس محور

اونا هم حداقل باید حد نصاب ۵۰ رو بگیری که کار اصلا راحتی نیست خودم ۱۰ سال کلاس زبان رفتم و ۵۰ شدم... ...

عزیزم منم msrtرو گرفتم ولی محال نیس گرفتنش

در اون حدم سخت نیس

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

موفق باشی با درسای شما خیلی فرق داره خیلی گسترده تره بخصوص آناتومی سوالاتم کیس محور

اخه گلم اناتومی و گایتون همون کتابه

مامایی ها اناتومیشون گری هست فرقی نداره

اخه گلم اناتومی و گایتون همون کتابهمامایی ها اناتومیشون گری هست فرقی نداره

نمیدونم مامایی ها چرا اینقدر اعتماد به سقف دارن یعنی تو دانشگاه به شما نوروآناتومی و سر و گردن و توراکس و گوارش و قلب و.... رو به شکل جداجدا مفصل عین پزشکی  بهتون یاد دادن؟ همه ی رشته های پیراپزشکی یک و نیم الی دو واحد آناتومی عمومی دارن دیگه:/

به هر حال موفق باشین هرکس تصمیمی میگیره هدفم از تاپیک این بود حداقل چهارنفر گول مشاور های رویا فروش رو نخورن 

نمیدونم مامایی ها چرا اینقدر اعتماد به سقف دارن یعنی تو دانشگاه به شما نوروآناتومی و سر و گردن و تور ...

😂😂نخبه تو مشکلت با بقیه رشته های علوم پزشکی بجز بهداشت خودت چیه دقیقا!؟

اره جزوه هارو اگ میخای نشونت بدم مشکلت حل بشه

تو رسما اومدی ملت و الکی ناامید کنی سیسی

ضمنا ی کیلو شیرینی بخر اشتی کن با خودت حتما

😂😂نخبه تو مشکلت با بقیه رشته های علوم پزشکی بجز بهداشت خودت چیه دقیقا!؟اره جزوه هارو اگ میخای نشون ...

اره نشون بده دیگه منی که خودم آناتومی پاس کردم رو نمیشه رنگ مالید (جزوه ای که استاد بینمون پخش کرد واسه رشته مامایی بود بسیار مختصر و خلاصه)

فکر میکنم شرایط سنی هم داره،درسته؟یا مثلا محدودیت فاصله تا سال اخذ مدرک کارشناسی هم داره،درسته؟

قبلا داشت الان نه 

درکل وقت تلف کردنه الان ۵۰۰۰ نفر حداقل شرکت میکنن که تهش ۱۰ نفر قبول شن مسخره اس 

کنکور ۱۵۰۰۰ نفر ظرفیت پزشکی داره کنکور بدین دیگه

اره نشون بده دیگه منی که خودم آناتومی پاس کردم رو نمیشه رنگ مالید (جزوه ای که استاد بینمون پخش کرد و ...

😂😂😂کدوم دانشگاه خوندی!؟

مشکل از دانشکده و سطح علمیتون بوده سیسی