2777
2789
عنوان

دلم برای مامان همسرم تنگ شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 62 پست
درک میکنم من خودمم عزیز از دست دادم ولی به یکباره چند عزیز دیگه داغون میکنه ادمومن خودم بعد مرگ براد ...

ممنون که گفتین عزیزم، خداروشکر بچه دار شدین من اقدام کردم و خارج رحمی شد و باید عمل کنم تا بچه دار بشم. دوره های سوگ رو رفته و خداروشکر بهتر شده ولی هیچوقت اون آدم سابق نمیشه. خدا برادر عزیزتون رو رحمت کته روحشون شاد باشه ان شاء الله 

ممنون که گفتین عزیزم، خداروشکر بچه دار شدین من اقدام کردم و خارج رحمی شد و باید عمل کنم تا بچه دار ب ...

انشالله بزودی زود بچه دار میشید و دلتون شاد میشه 

اون دوره خیلیارو با امتحان کردن امپولای مختلف کشتن خدا لعنتشون کنه 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله بزودی زود بچه دار میشید و دلتون شاد میشه اون دوره خیلیارو با امتحان کردن امپولای مختلف کشتن ...

واقعا درست میگین همه موش آزمایشگاهی بودن. ان شاء الله با دعای شما، خدا هم لطف کنه و به ما نظر کنه. ممنون تاپیکم شزکت کردین