2777
2789
عنوان

دلم برای مامان همسرم تنگ شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 62 پست
خدابیامرزتشونچه عروس خوبی هستین کمتر عروسی دیدم اینطور به خانواده همسرش علاقه داشته باشه

ممنونم عزیزدلم خدا رفتگان شمارو رحمت کنه ♥️نه عزیزم من خوب نیستم اون بنده خداها خیلی خوب بودن💔الان که تایپ میکنم همینطور اشکم میاد. کاشکی بودن. حیف و صد حیف 

روحشون شاد خیرات بده با همسرت صحبت کن و ارومش کن اگه بچه ندارید بچه میتونه خیلی ارامش بده بهتون

ممنونم عزیزم، چشم حتما. خیرات میدیم و دعا می‌خونیم ولی دلم برای مادر همسزم و حرفاش تنگ شده 💔دلم برای برادر همسرم یک ذره شد 😔😔پارسال باردار شدم ولی خارج رحمی شد و لوله هام رو از دست دادم. فعلا همسزم روحیه ی اینکه دنبال درمان بریم رو نداره 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی عزیزم چقد سخت ادم دورش خاالی میشه دردناکه چند نفر فوت شدن؟؟

خیلی ناگهان دورمون خالی شد اون بنده خداها هم شخصیت حمایتگر داشتن.عین فرشته ها مهربون بودن ولی عمرشون کم بود. پدر و مادر و برادر همسرم باهم آسمونی شدن 💔😔کاشکی خدا از عمر منو همسزم می‌گرفت می‌بخشید بهشون.

درست میشه، طبیعیه غمت نباشه همچی میگذره

همه چی که میگذره ولی نمیتونم غمم نباشه 😔💔پدر همسرم آرزوی دیدن مارو تو بیمارستان داشت ولی من لعنتی بخاطر کرونا بد حال بودم نتونستم برم دیدنش 😓😥😓😔😔💔💔💔

خیلی ناگهان دورمون خالی شد اون بنده خداها هم شخصیت حمایتگر داشتن.عین فرشته ها مهربون بودن ولی عمرشون ...

نگو اینجوری گلم هرکس دراین دنیا فرصت معینی داره برا زندگی منم دوتا ازاعضاخانوادمو با هم ازدست دادم میفهمم چی میگی 

واقعا عجیبه به زمان کرونا و فوتیاش که فکر میکنم دلم میگیره خیلی دوران عجیبی بود

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

همه چی که میگذره ولی نمیتونم غمم نباشه 😔💔پدر همسرم آرزوی دیدن مارو تو بیمارستان داشت ولی من لعنتی ...

عزیزم زندگی همینه 

الان اون بنده خدا راضیه تو خودتو اذیت کنی؟ وقتی نمیشده نمیشده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خیلی ناگهان دورمون خالی شد اون بنده خداها هم شخصیت حمایتگر داشتن.عین فرشته ها مهربون بودن ولی عمرشون ...

وای چقدر وحشتناک بیچاره شوهرت

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نگو اینجوری گلم هرکس دراین دنیا فرصت معینی داره برا زندگی منم دوتا ازاعضاخانوادمو با هم ازدست دادم م ...

خدا رحمت کنه عزیزانتون رو، الهی خدا به دلتون آرامش بده. حق با شماست هر کسی فرصت معینی داره ولی رفتنشون خیلی داغ گذاشت رو دلم. من خودم داخل خونه بستری بودم و اون بنده خداها مارو صدا میکردن الهی بمیرم که نتونستم یک آبمیوه بدم دستشون 😔💔همسزمم بستری بود. الهی بمیرم نتونستم برم دیدنشون 💔💔💔😔😔😔😔😔😔

عزیزم زندگی همینه الان اون بنده خدا راضیه تو خودتو اذیت کنی؟ وقتی نمیشده نمیشده

درست میگی عزیزم، واقعا راضی نیستن ولی دست خودم نیست. خیلی اوقات که همسرم می‌خوابه من تازه شروع میکنم به دلتنگی که همسزم نبینه دست خودم نیست. همش مجبور بودم بخاطر همسرم قوی باشم ولی تازه انگار داغم تازه شده. مرسی که بهم دلداری میدی 

درست میگی عزیزم، واقعا راضی نیستن ولی دست خودم نیست. خیلی اوقات که همسرم می‌خوابه من تازه شروع میکنم ...

حتما تنها برو سرخاک بشین حرف بزن گریه کن جیغ بزن 

بعد بهترمیتونی زندگی کنی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه