2777
2789

سلام من تازه ثبت نام کردم اومیدوارم کسی پیامم بخونه و کمکم کنه  

دوستان تولد شوهرم بود تصمیم گرفتم تو پارک بگیرم خلاصه ساعت ۱ شب وقتی برمیگشتیم ی اکیپ دخترونه ک تو ماشین بودن متلک انداختن گفتن چ گلی چ رابطه ایی بعد شوهرم برگشت گلی ک براش خریده بودم برد بالا گفت بیا این گل برا شما و من دیگه هیچ نگفتم کمکم کنین این بنظر شما شوهرم آدم درست کاریه یا نه هوله ببخشید وقتتون گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی از هول بیشتره به نظرم.

این چه حرکت سمی بود انجام داد؟؟😐😐

بعد ری اکشن تو چی بود اون لحظه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه من نمیدونم الان جوابتون دادم بهتون اعلان میاد یا نه من شوهرم اولین بارش نیست بچه ها وقتی  یه دختر میبینه خودش گم میکنه وقتی کنار هم زندگی می‌کنیم خیلی حواسش بهم هست ولی گفتی میریم خونه پدر مادرش محل نمیزاره  نمیگه گشنه ای تشنه ای همیشه تنهام اونجا ی بار امتحانش کردم از خونه پدر مادرش رفتم بیرون واسه ی ساعت نیومد دنبالم اونم تو شب من حیاط بودم ولی کسی خبر نداشت اونجام   ولی میگه دوسم داره حس میکنم اصلا دوسم نداره بچه ها  

بچه من نمیدونم الان جوابتون دادم بهتون اعلان میاد یا نه من شوهرم اولین بارش نیست بچه ها وقتی یه دخت ...

رفتارش رو تایید یا تکذیب نمیکنم.

ولی با توجه به جملات بعدی یعنی حیاط و دوست داشتن و..

فقط یه جمله بهت میگم

رفتار و دوست داشتن آقایون با خانم ها متفاوته.سعی کن تفاوت ها رو یاد بگیری