2777
2789
منم خیلی احتیاج دارم

من خودم تو فکر کیکای کافی شاپی یا غذاهای یخ زده یا بافتنیای جدید که پینترست کلی طرحای خفن و جدید داره بودم ولی نمیدونم بگیره یا نه

البته اینکه مهم استمراره مهمه واقعن من خودم ارایشگر بودم بخاطر بچه هام مجبورشدم ببندم الان کار تو خونه نیاز دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم تو فکر کیکای کافی شاپی یا غذاهای یخ زده یا بافتنیای جدید که پینترست کلی طرحای خفن و جدید دار ...

منم سنگدوزی روی لباس انجام دادم یکسال الان دنبال همون کار بودم اما پیدانکردم نزدیک خونمون.  اینایی ک تو دنبالشونی سرمایه میخواد.  

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
منم سنگدوزی روی لباس انجام دادم یکسال الان دنبال همون کار بودم اما پیدانکردم نزدیک خونمون. اینایی ک ...

فکر کنم مزونایی باشنکه بخوان توی اینستا دنبالشون بگرد

نه اونقدرا نمیخواد من خودم دوره انقد تو تلگرام دارم ولی نمیدونم کدوم جواب میده

فکر کنم مزونایی باشنکه بخوان توی اینستا دنبالشون بگردنه اونقدرا نمیخواد من خودم دوره انقد تو تلگرام ...

تو دیوار چک کردم سمت غرب چیزی نبود اینستا رو نگشتم . حتما میبینم عزیزم مرسی🙏

استارتش رو بزن به خودت یقین داشته باشی حتما کارت میگیره شک نکن.

تو دیوار چک کردم سمت غرب چیزی نبود اینستا رو نگشتم . حتما میبینم عزیزم مرسی🙏استارتش رو بزن به خودت ...

نه دیوار که همه دنبال مفتن یا میخوان بندت کنن این دوتاس کلا 

ارع به یقین رسیدم انجامش بدم تا بچه هام بزرگترشن دوباره سالنمو راه بندازم

من خودم تو فکر کیکای کافی شاپی یا غذاهای یخ زده یا بافتنیای جدید که پینترست کلی طرحای خفن و جدید دار ...

اگه تهرانی غذا های یخ زده و نیمه اماده  خیلی جواب میده چون مردم خیلی وقت ندارن تو طول روز خیلی و بنظرم ازش استقبال میکنن

نه دیوار که همه دنبال مفتن یا میخوان بندت کنن این دوتاس کلا ارع به یقین رسیدم انجامش بدم تا بچه هام ...

اره واقعا من زیاد باتکنولوژی دوس نیستم.بخاطر همین اینستا رو چک نکردم .موفق باشی گلم

اگه تهرانی غذا های یخ زده و نیمه اماده خیلی جواب میده چون مردم خیلی وقت ندارن تو طول روز خیلی و بنظ ...

نه تهران نیستم سیستان بلوچستانم ولی اینجام واسه ساندویچیا میشه درست کرد ادمای زیادی ام سرکارن وقت ندارن