2777
2789
عنوان

به نطرتون اختلاف سنیم با بچم زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 61 پست
شما پنجاه سالتم باشه بخوای میتونی از زندگی و بچه داری کیف کنی به نظر من هیچوقت دیر نیست من خودم ۲۷ س ...

نه واقعا فایده که نداره ولی دارم فکر میکنم دوباره مث بچه اولم صبر نکنم تا همه چیز ایده ال بشه و زودتر برای بچه ددم اقدام کنم چون عمر ادم خیلی زود میگذره

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ولی با احترام قبولش ندارم چون دوستی دارم که پدر و مادرش مسن هستن با وجودی که از نظر سواد و مهربا ...

پس شما هم با این اوصاف بشین تا آخر عمرت حسرت بخور شاید راه به جایی بردی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
این چیزیه که بخوای با نظر نی نی سایتیا انجامش بدی ؟؟

ماکه از مریخ نیومدیم توهمین کشور وجامعه هستیم من کلی اطلاعات وتجربه از همین سایت به دست اوردم و کلی اعتمادبنفس و نحوه پاسخ به دیگران یادگرفتم وهوشیارترشدم نسبت به جهان وادماذوکلی به روز ترشدم اطلاعاتی دارم که هیچ کس نداره دور و ورم

نه واقعا فایده که نداره ولی دارم فکر میکنم دوباره مث بچه اولم صبر نکنم تا همه چیز ایده ال بشه و زودت ...

اینکه یه موجود و به این دنیا بیاری خیلی المانهای مهمتری میخواد که سن شما و فاصلش با بچه اول اونقدرا مهم نیست فکر کن ببین اونا رو داری ؟!

شما پنجاه سالتم باشه بخوای میتونی از زندگی و بچه داری کیف کنی به نظر من هیچوقت دیر نیست من خودم ۲۷ س ...

دیر نیس  ولی تو بزرگسالی به مشکل میخوره آدم البته شما گفتی ۲۷ که مناسبه .

ولی کلا کسی که بخواد مثلا تو سن ۴۰یا ۳۵.۳۷ باردار بشه نه که بد باشه ‌ 

ولی زمان ازدواج بچش  ۶۰سالش هست و یا ممکنه حتا نوه هاش رو نبینه . 

یا اونطوری که دوست داره تو بزرگسالی بچش  مثل خرید خونه یا ماشین یا هرچیزی نتونه کمک مالی کنه چون خودش سنی ازش گذشته و  نتونه هم پایه  بچه هاش باشه از نظر بدنی منظورم 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

ماکه از مریخ نیومدیم توهمین کشور وجامعه هستیم من کلی اطلاعات وتجربه از همین سایت به دست اوردم و کلی ...

خیلی خوبه که جنبه های مثبت اینجا رو میبینید 😁 من کاملا برعکس شما زندگیه واقعی و دنیای بیرون ازینجا برام خیلی به روزتر و پیشرفته تر بوده 

منظورم همه نیست ولی یه درصد خیلی بالایی هنوز تو فرهنگ صدسال پیش موندن روزی نیست که بیام اینجا و شاخام نزنه بیرون😁

عزیزم از چالش های نگهداری همزمان یه بچه کوچیک و بارداری میترسم از اینکه بچم اسیب ببینه تنها هست و فق ...

من سر اولی استراحت مطلق شده بودم دقیقا بخاطر همین بین شون فاصله انداختم ولی هیچ وقت قرار نیست دو تا بچه و بارداری ها و زایمان هاشون الزاما شبیه به هم باشه من سر دومی نه استراحت مطلق شدم نه مشکلاتی که سر اولی داشتم تکرار شد 

سر دومی تجربه ت بیشتره اوضاع بهتر پیش می‌ره بچه ت شد دو سال و از شیر گرفتیش دیگه برو سراغ آزمایش های قبل بارداری و درست کردن دندون و اسیدفولیک خوردن و... دو الی دو سال نیمگی بچه ت دیگه واسه دومی اقدام کن تا بگیره و باردار بشی بچه اول رو هم از پوشک گرفتی هم از شیر 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خیلی خوبه که جنبه های مثبت اینجا رو میبینید 😁 من کاملا برعکس شما زندگیه واقعی و دنیای بیرون ازینجا ...

اوناکه توجامعه هستن یه بخشی از وجودشون رو پنهان میکنن وفقط ظاهرقضیه رومیبینی ولی اینجا ادما تقریبا خود واقعیشونن

خودت بشین تحلیل کن ببین اوضاع مالیتون جوابگوی دوتا بچه هست؟ روابطت یا شوهرت بعد از به دنیا اومدن بچه اولت چقدر تغییر کرده؟ آیا بهتر شده؟  

خودت از لحاظ روحی چطوری؟ افسردگی بعد از زایمانت رفع شده؟ 

الان هدفی برنامه ایی چیزی نداری؟ 

دیر نیس ولی تو بزرگسالی به مشکل میخوره آدم البته شما گفتی ۲۷ که مناسبه .ولی کلا کسی که بخواد مثلا ت ...

خوب این در مورد همه صدق نمیکنه ! 

مادر بزرگ ۷۵ ساله ی من به شدت پایه و باحاله و خیلی هم به خودش رسیدگی کرده و خوب مونده این به نوع لایف استایل آدما برمیگرده یه زن یا مرد ۶۰ ساله از نظر من اصلا پیر و از پاافتاده نیست و همینطور یه خانم ۳۰ ساله با نوع افکار و زندگیش انگار ۸۰ سالشه! مسئله ی کمک مالی هم که گفتین باز از نظرم خیلی مرتبط نبود!

اوناکه توجامعه هستن یه بخشی از وجودشون رو پنهان میکنن وفقط ظاهرقضیه رومیبینی ولی اینجا ادما تقریبا خ ...

دوستان خیلی نزدیک یا خانواده خودم و همسرم که بخش پنهانی زیادی قائدتا ندارن!