2777
2789
عنوان

به نطرتون اختلاف سنیم با بچم زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 61 پست

نه چه اشکالی داره

من بچه دومم ۳۱ سالم بود به دنیا اومد

والا صبر و حوصله ام خیلی بیشتر تا زمان بچه اولم

برای دومی هم هنوز سن ت خوبه و وقت داری

میتونی تا پنج سالگی بچه اول صبر کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تجربه خودم رو بهت میگم نذار فاصله بینشون زیاد بشه فاصله کم باشه وقتشون با خودشون پر میشه خودت ...

بچم بدقلقه و کمکی ندارم میترسم باردار بشم هم خودم داعون بشم هم اون

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

نه خوبه ولی از کاربرای اینجا سوال نکن اکثریت معتقدن باید اختلاف سنی زیر بیست باشه😁

منم جدیدا به همین اعتقاد پیدا کردم کاص زودتر بچه دار شده بودم

من ۲۷ سالم بود اولی رو آوردم ۳۱ سالگی دومی رو آوردم به نظرم مثل من نکن ، دومی رو زودتر بیار هم بخاطر فاصله سنی خودشون هم بخاطر توان و حوصله خودت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

پس زیاده به نطر شما هم؟

اصلا حرف منو متوجه شدی؟؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من ۲۷ سالم بود اولی رو آوردم ۳۱ سالگی دومی رو آوردم به نظرم مثل من نکن ، دومی رو زودتر بیار هم بخاطر ...

عزیزم از چالش های نگهداری همزمان یه بچه کوچیک و بارداری میترسم از اینکه بچم اسیب ببینه تنها هست و فقط منو داره اگر منم بیافتم دیگه کی نگهش داره

عزیزم جای ما نبودی بدونی همه عمرم با کار گذشت اخرین دهه جوانیم هم با بچه داری خودم زندکی نکردم

من چی بگم که از نوجوانی پرتدشدم تو دوره ی مادری وواقعا خیلی سخت بود تمام دهه ی بیست سالگیم تا الان که نوزده سالمه فقط شده مشکلات ومریضی و دکتر ورسیدگی به بچه هام اصلا خوشی نکردم وهمش نگران بچه هامم جام ازشوهرم بعدبچه اول جداشد وروابطمون شکراب شد و دیگه درست نشد مثل خواهربرادرزندگی میکنیم .جوونی نکردم هیچ پیشرفتی نداشتم بدنمم فرسوده شده مثل پیرزنام

منم جدیدا به همین اعتقاد پیدا کردم کاص زودتر بچه دار شده بودم

شما پنجاه سالتم باشه بخوای میتونی از زندگی و بچه داری کیف کنی به نظر من هیچوقت دیر نیست 

من خودم ۲۷ سالم بود پسرم به دنیا اومد هیچوقتم پشیمون نیستم موقعی بود که کاملا آمادگیش رو داشتم 

الان حسرت خوردن فایده ای داره برات؟!

اصلا حرف منو متوجه شدی؟؟

بله ولی با احترام قبولش ندارم چون دوستی دارم که پدر و مادرش مسن هستن با وجودی که از نظر سواد و مهربانی و همراهی عالین ولی همچنان به داشتن پدر و مادر جوان حسرت میخوره

بچم بدقلقه و کمکی ندارم میترسم باردار بشم هم خودم داعون بشم هم اون

همه جوانب رو بسنج بعد اقدام کن دقیقا مثل موردی که گفتی من بچه هام آروم بودن شما ببین شرایطت چطوره همسرت کمک می کنه یا نه بهترین تصمیم رو بگیر. فقط وقتی تصمیم گرفتی دیگه خود خوری نکن اصلا چون هر تصمیمی که بگیری یه سری مزیت و یه سری معایب داره 

احساس می کنم یکم دچار وسواس فکری شدی بیشتر به خودت برس عزیزدلم 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

بچه دومو زود بیار با هم بزرگ بشن زحمتشون یکی بشه دیگه.

وگرنه بعدها حوصله میخواد.بزار بچت دوسالش شد اقدام کن.

ب خودتم خیلی برس چیزای مقوی بخور

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم