2777
2789
عنوان

به نطرتون اختلاف سنیم با بچم زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 61 پست
خوب این در مورد همه صدق نمیکنه ! مادر بزرگ ۷۵ ساله ی من به شدت پایه و باحاله و خیلی هم به خودش رسیدگ ...

عزیزم نمیشه منکر تفاوت یه ماد. ۷۰ سال هبا یه مادر ۵۰ ساله شد

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیشه منکر تفاوت یه ماد. ۷۰ سال هبا یه مادر ۵۰ ساله شد

من با همین مادربزرگی که میگم طبیعت گردی میرفتیم خیلی هم کیف میکردیم خیلیا میگفتن خوش به حالت چه مامان پایه ای داری وقتی سنش و اینکه مادربزرگم هستن رو متوجه میشدن باورشون نمیشد😁 این کاملا دست خود آدمه تو همین سایت ببین چند تا مادر زیر سی سال هست که به شدت افسرده و دلمرده هستن ؟! چند تا خانم مثلا امروزی و جوون هستن که اصلا بلد نیستن درست با بچه های نوجوونشون رفتار کنن ؟! شما ترجیح میدادی وقتی بیست سالته یه مادر چهل ساله ی ناآگاه و پر از حسرت که زندگی نکردم داشته باشی یا به مادر شصت ساله ی منطقی و پر انرژی و سالم!؟؟

مطمئنا دارن ورونمیکنن خخخخ

شما اصرار داری بگی همه آدما آنرمالن😁 ولی من با اطمینان میگم آدمای سالم اون بیرون زیادن 

شما با یکی بیست سال دوست صمیمی باشی یا ۱۵ سال عروس یک خانواده چطور متوجه دیدگاه و افکار عجیب غریبشون نمیشی؟!🤔

شما اصرار داری بگی همه آدما آنرمالن😁 ولی من با اطمینان میگم آدمای سالم اون بیرون زیادن شما با یکی ب ...

آنرمال که نه عزیزم  .ادمای سالم یاغیرسالم بالاخره هرشخصیتی افکارواعتقادات و ....داره که ممکنه خوشش نیاد به کسی حتی همسرش یا دوست ده سالش بگه ولی اینجا راحت میگه .منظورم اینه نه اینکه کسی عاقل باشه یادیوونه

من با همین مادربزرگی که میگم طبیعت گردی میرفتیم خیلی هم کیف میکردیم خیلیا میگفتن خوش به حالت چه ماما ...

بینهایت حرفاتون درستم‌

من شخصن دلم نمیخواد چهل سالگی عروس دوماد داشته باشم

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
آنرمال که نه عزیزم .ادمای سالم یاغیرسالم بالاخره هرشخصیتی افکارواعتقادات و ....داره که ممکنه خوشش ن ...

خوب من در مورد سبک زندگی مدل صحبت کردن و حتی جهان بینی آدما دارم میگم که تو برخورد آدما مشخصه گاهی اینجا یه سری چیزارو به راحتی بیان میکنن که من با خودم میگم این دیگه چی بود!! تا اونجایی هم که دیدم هیچ ابایی از عنوان کردنش ندارن براشون هم عادیه !

بینهایت حرفاتون درستم‌من شخصن دلم نمیخواد چهل سالگی عروس دوماد داشته باشم

خوب اینا همه بستگی به خود شخص داره که چطور زندگی کنه من به سن هیچوقت اهمیتی نمیدم هیچوقتم به خودم احازه ندادم راجع به جوون یا پیر بودن پدر و مادر کسی اظهار نظر کنم مهم اینه که بچه رو چطور تربیت کنن تا صبحم میتونم مثال بزنم از مشکلات اونایی که اختلاف سنیشون کمه یا از زندگیه قشنگه اونایی که اختلاف زیاده! چون سن ملاک نیست خیلی چیزای مهمتر دیگه ای هست 

خوب اینا همه بستگی به خود شخص داره که چطور زندگی کنه من به سن هیچوقت اهمیتی نمیدم هیچوقتم به خودم اح ...

بله اینا کاملن شخصیه و به روحیات هر شخصی و هدفی که 

انتخاب کرده بستگی داره 

ولی متاسفانه جامعه ما به سن بالا برای مادر شدن گارد داره

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم