2777
2789
عنوان

بنظرتون مرده ها کجا میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 95 پست
اصلاً چه فرقی می‌کند که سالم زندگی کنیم یا ناسالم؟ پاک‌دامن بمانیم یا خلاف‌کار شویم؟ چه فرقی می‌کند ...

به  حرفات فکرمیکنم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

روح که وجود داره من خودم تجربه دارم یه روز صبح بین ساعت ۴ و ۵ روحم میخواست از جسمم جدا بشه ،درحالی‌که جسمم تو رختخواب بود قشنگ حس کردم روحم تا قفسه سینه حالت نیم خیز بلند میشه و بعد میافته تو جسم بی‌حرکتم ۳ بار این تکرار  شداون روز وقتی از خواب بیدار شدم بارها و بارها بهش فکر کردم  و هرگز اون لحظه رو فراموش نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این باور رسیدم دراین دنیای مادی هیچ عدالتی برقرار نیست شاید اون دنیا عدالت زو تکمیل کنه و جبر ...

نه چجور اون دنیا عدالتی برقرار میشه اگه اینجا به ما خدا نعمتی نداده که اون جا جبران کنه درحق بقیه اینجا ظلم شده اگرم اینجا نداده که اونجام بازخواست بشیم درحق ما ظلم میشه و اینکه یکی هر دوتا دنیا رو خدا بهش میده یعنی اینجا همه چیش نرماله تربیت و خانواده درست و راهنما داره بعد اشتباه هم کمتر می‌کنه دیگه 

مگر اینکه واقعا تناسخ باشه و اینکه تو دنیا ما مبتلا بشیم نتیجه اعمال خودمون تو زندگی قبلیمون باشه که اونم شیعه اصلا تناسخ رو قبول نداره وباز برمیگردیم به اینکه اصلا هیچ چیز عادلانه نیست یه امتحان هم که میگیرن سوال یکی هست هر کی یه نمره میگیره ولی تو دنیا آیا شرایط آدم ها یکی هست که بخوان بسنجن که اگه فلانی جای من بود چجور زندگی میکرد که اون بره بهشت من برم جهنم یا برعکس 

منی که تو دنیا پدرومادر دوتا پشتوانه مهم زندگی رو از اول نداشتم خدا چجور میخواد کجا برام جبران کنه سختی اگه کشیدم یا خطایی اگه داشتم چجور سنجیده میشه 

دهرصورت همه چی برای من در هاله ای ازابهامه واقعا هرادمی ام سعی میکنه جواب بده واقعیت وحقیقتش اینه ...

گلم وقتی در مورد چیزی ابهام داری برو در موردش مطالعه کن ببین واقعا جریان چیه؟ الان با یه سرچ ساده جواب خیلی سوال ها رو پیدا میکنی. اینطوری ذهنت آروم میشه آدم تا چیزی رو ندونه نگرانه و سر درگم اما وقتی فهمید چی به چیه درک اون مسئله براش راحت میشه امان شما دقیقا همین حس رو داری چون اطلاعاتت کمه اذیت میشی و درگیری 

خب اخه پس اینا که تجربه خروج روح دارن میگن جسمو ازبالا دیدن چی

شما حتی بخوای منطقی هم فک کنی اثبات میشه عزیزم

الان ثابت شده که هزاران کهکشان در جهان به جز راه شیری وجود داره و اینا همه نمیتونه بدون گرداننده باشه که اون گرداننده خداست

و اون خدای به اون عظمت نمیتونه هیچ چیز رو بدون دلیل بیافرینه که بیاد تو این دنیا چندسال زندگی کنه و بعدم تموم؟؟!!!به نظر خودت منطقیه؟

خدا وجود داره اون دنیا وجود داره

به فرضم که نباشه کسایی که تو این دنیا به چیزایی که خدا گفته عمل کنن ضررشون فقط چند روز ناهار نخوردنه و یکم لباس بیشتر پوشیدن 

ولی اگه فرضرو بر این بزاریم که اون دنیا قطعیه(که حتما همینطوره) اونوقت کساییکه رعایت نکردن چقدر باید ضرر متحمل بشن؟!

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه قانونی داریم که انرژی از بین نمیره بلکه از حالتی به حالتی تبدیل میشهما هم سرشار از انرژی هستیمبا ...

هزار هزارازاین حرفاشنیدم و ادمای معتقد میگن اما به عمق قضیه فکر میکنی آیا منبعش چیه سندش چیه ؟؟؟ هیچی 

روایات دینی تاحدودی اشاراتی کرده 

درقرانم هست اما باز میگم امکان باور منطقی نیست 

تهش یک باور احساسی وقلبیه  واین بده این  اون اطمینانی که بایدباشه نیست

دهرصورت همه چی برای من در هاله ای ازابهامه واقعا هرادمی ام سعی میکنه جواب بده واقعیت وحقیقتش اینه ...

یه پیشنهاد

حتما صوت های استاد شجاعی رو گوش بده خیلی از ابهاماتت رفع میشه 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظر تو خونه رو کی می‌سازه؟  مهندس و بنا و ... 

هر چیزی که میبینی توی این دنیا یه خالقی داره 

هیچ کس الکی ساخته نمیشه به یه دلیلی ساخته شده ماهم ساختهٔ شدیم و این دنیا برای ما فقط یه امتحانه اگر 20 شدیم که هیچ اگرم نشدیم جذاشو پس میدیم 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

یه پیشنهادحتما صوت های استاد شجاعی رو گوش بده خیلی از ابهاماتت رفع میشه

گوش دادم و رفع نشد وگنگ ترشد متاسفانه

متوجهم اینارو عزیزم ولی هروقت ادم جواب پیدا کنه باز ازتوش سوالات جدید درمیادمثلا خب خدای عزیز گیریم ...

ببین عزیزم یه حدیق قدسی از خدا داریم گفته فرزندان ادم من شمارو برای خودم افریدم تا من را عبادت کنید تو نمیتونی بگی خداچرا فرشتگان رو خلق کرد چرا مارو خلق چرا چرا چرا اینا همش حکمت خداست دوستاشته خلق کرده همچین موجودی

خدای تو دنبال لذت از افریدش نیس اومده یه چیزی رو برای اولین بار به نام ادم خلق کرد قدرت عقل اختیار رو دراون قرار داد شیطان وفرشتگان گفتن چرا همچین چیزی رو خلق کردی درحالی که در زمین میتونه فساد کنه خدا گف من چیزی میدانم که شما نمیدانید 

کسی که با اختیار خودش پاک باشه واز گنه دوری کنه از فرشتگانم بالاتر میره واگر براساس شیطان ونفسش عمل کنه از حیوانم پست تر میشه

مثل اینه که شما از یه نجار بپرسی چرا این همه چیز خلق کرده وساخته؟خدا کهبالاتره حتما یهچیز میدونسته 

هدف از خلقتمون رسیدن به یهکمال وروشنایی مطلقه 

خدا هم منت روسرمون گذاشت خلقمون کرد تابه این خوشبختی یه روزی برسیم

هزار هزارازاین حرفاشنیدم و ادمای معتقد میگن اما به عمق قضیه فکر میکنی آیا منبعش چیه سندش چیه ؟؟؟ هیچ ...

اتفاقا اینو من از کسی شنیدم که بعنوان دانشمند این حرف رو زد و توی مسایل مذهبی ورود نمیکنه

دکتر مزدافر مومنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من به این باور رسیدم دراین دنیای مادی هیچ عدالتی برقرار نیست شاید اون دنیا عدالت زو تکمیل کنه و جبر ...

دقیقا همینه 

ایا صدام یا هیتلر با این هنه کشتارشون فقط با یه بار اعدام شدن حسابشون تصویه میشه؟؟معلومه که نه بازم عدالت برقرار نمیشه