2777
2789
عنوان

بنظرتون مرده ها کجا میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 95 پست
نه چجور اون دنیا عدالتی برقرار میشه اگه اینجا به ما خدا نعمتی نداده که اون جا جبران کنه درحق بقیه ای ...

خدا برای هر شخصی بسته شرایط و محیطی که توش بوده عدالت رو برقرار می‌کنه

هیچکس اون دنیا ذره ای بهش ظلم نمیشه 

حتی توی روایات گفتن که کسی که بچه دار نشه اون دنیا جبران میشه یا کسی که پدر یا مادر یا هردو رو نداشته باشه هم همینطور

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گوش دادم و رفع نشد وگنگ ترشد متاسفانه

استاد تراشیون رو چطور؟

و آقای کاظم روح بخش؟

درسته تا وقتی خودمون مریم اون طرف نمی‌فهمیم چی به چیه ولی هر چیزی رو اگه درست بهش فکر کنی کاملا منطقیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار هزارازاین حرفاشنیدم و ادمای معتقد میگن اما به عمق قضیه فکر میکنی آیا منبعش چیه سندش چیه ؟؟؟ هیچ ...

وقتی به خدا وقرانش اعتقاد پیدا کنی اعتقاد به اخرت و.... پشت سرش میاد عزیزم ایمانتو به خدا قوی تر کن 

خدا برای هر شخصی بسته شرایط و محیطی که توش بوده عدالت رو برقرار می‌کنههیچکس اون دنیا ذره ای بهش ظلم ...

این زجر ها یی که من دیدم هیچ جوره جبران نمیشه 

گیریم اونجا اصلا برام جبران کنه من تو این دنیا هیچی ندیدم بعد اونی که داشته تکلیفش چیه شاید اونم دلش میخواست نداشته باشه اونجا خدا براش جبران کنه یا من دلم نمی‌خواد اونجا جبران کنه من تو همین دنیا نعمت میخواستم مثل بقیه آدم ها نرمال زندگی کنم 

اصلا چرا خود آدم اختیار ندارم جبر هست تو کدوم کشور خانواده دین به دنیا بیای حالا دین رو بری انتخاب کنی خانوادت رو که نمیتونی عوض کنی 

شما حتی بخوای منطقی هم فک کنی اثبات میشه عزیزمالان ثابت شده که هزاران کهکشان در جهان به جز راه شیری ...

من اینارو میدونم عزیزم باور قلبی رو دارم  اما  کلی جای ابهام برام هست علم هیچگا نتونسته ونمیتونه اثبات کنه خدا ناباوران هم به عقیده من به اندازه خداباورها درابهامن  دلایل اونا روهم  بارها خوندم  دلایل اونارو هم میشه رد کرد 

دلایل خداباوراهم قابل رده

کلا همه چی یه حسه قلبیه ویه ایمان قلبی  واحساسی 

مث اینکه من بگم عاشق یکی ام  بپرسن چرا بگم نمیدونم 

خیلی چیزا واقعا جوابش نمیدونمه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

وقتی به خدا وقرانش اعتقاد پیدا کنی اعتقاد به اخرت و.... پشت سرش میاد عزیزم ایمانتو به خدا قوی تر کن

به حرفات فکرمیکنم عزیزم

استاد تراشیون رو چطور؟و آقای کاظم روح بخش؟درسته تا وقتی خودمون مریم اون طرف نمی‌فهمیم چی به چیه ولی ...

ممننون عزیزم نه اینارو گوش ندادم  حتما  یادم میمونن

این زجر ها یی که من دیدم هیچ جوره جبران نمیشه گیریم اونجا اصلا برام جبران کنه من تو این دنیا هیچی ند ...

اولا که این دنیا نهایتا ۱۲۰سال زندگی میکنیم ولی اون جهان ابدیه وقتی بریم میفهمیم

دوما هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

سوما دین برای راحت طی کردن مسیر زندگی تا قیامت هستش حالا تو میتونی انتخاب کنی میتونی نکنی خانواده هم وسیله کمک به شمادر این مسیر

چهارم این که عزیز دلم در عدالت خدا هیچ شکی نیست این چشم و دل ماست که روش مهر خورده و ما اینو نمی‌بینیم

تو چه میدونی منی که دارم برات پیام می‌نویسم تو زندگیم چیا کشیدم یا اونی که میگی راحت بوده چجوری بوده شرایطش سمااز باطن زندگی هیچکس خبر نداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اینارو میدونم عزیزم باور قلبی رو دارم اما کلی جای ابهام برام هست علم هیچگا نتونسته ونمیتونه اثب ...

می‌دونم شما اعتقاد داری

مثلاً چه ابهامی؟

علم کلا نمیتونه خیلی چیزا رو ثابت کنه مثل دختری که بدون شوهر بچه دار بشه(حضرت مریم)

یا نهنگی که ببلعه ولی هضم نکنه(حضرت یونس)

آتشی که نسوزانه(حضرت ابراهیم)

و خیلی چیزایی دیگه

یا در زمان خودمون زن و شوهری که دکترا گفتن به هیچ‌وجه بچه دار نمی‌شین و شدن

یا بیمارایی که علم پزشکی قطع امید کرده ولی در کمال ناباوری زنده موندن

یا کی فکرش رو میکرد خدا قرن ها پیش درباره اقیانوس ها و لایه هاش تا هسته زمین توی قرآن بگه

خیلی از چیزایی که ما نمیدونیمم زمان ظهور آقا صاحب الزمان معلوم میشه

ان شاءالله که اونرورز رو ببینیم و همه چیز برامون معلوم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می‌دونم شما اعتقاد داریمثلاً چه ابهامی؟علم کلا نمیتونه خیلی چیزا رو ثابت کنه مثل دختری که بدون شوهر ...

درست میگین پس یه حقایقی وجوددارن که فقد میشه گفت ازطریق ایمان قلبی میشه بهش رسید نه از طریق مغز نه ازطریق علم 

فقد باید گفت من نوعی به خدا به جهان اخرت ایمان دارم و تمام حالا به چه دلایلی به دلایلی که قلبم حس میکنه خالقی هست و قران هم گفته هست پس هست 

واقعیت اینه فراترازاین انسان هیچی نمیدونه هرکی سعی کنه دلیلو سند بیاره همون دلایل واسنادو باهزار دلیل دیگه میشه رد کرد همین

با احترام ولی باز نظرم همون هست بالاخره این ۱۲۰ سال هم که نباید زجر کش بشیم

اگه کسی لایق بود که زجر نکشه پیامبر و اولادش از ما لایق تر بودن

که هر کدوم میدونی چه سختیایی کشیدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درست میگین پس یه حقایقی وجوددارن که فقد میشه گفت ازطریق ایمان قلبی میشه بهش رسید نه از طریق مغز نه ا ...

بله این حرفت کاملا قابل قبوله

1
5
10
15
20
25
30
35
40