2777
2789
عنوان

بچه ها ی معجزه ای شده دوسدارم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 41019 بازدید | 1507 پست
میشه واسم دعا کنی خدا ی امیرعلی ناز بهم بده🥲

الهی آمین

ان شالله سال دیگه همین موقع امیرعلی تو بغلت باشه 

اگه تونستی برای پسر منم دعا کن اسمش علی هست خیلی نازه با هر بار تشنج کردنش میمیرم و زنده میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خنده فاطمه آرزوهاش

هر شب گریه هاش توروخدا بخون 

من هیج وقت نمیتونم یاسین بخونم اصلا انگار طلسم شده 

بقیه سوره هارو میخونم یاسین اصلا نمیتونم 

توروخدا برام بخون

بگو برای اونی که توی دلشه😭

اجرت باامام رضا برای منم بخون از توی این منجالب نجات پیدا کنم اسمم مریم 😭

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

سلام عزیزم ازت خواهش میکنم به نیت پسرم بخون فقط ۹ماهشه از ۷ماهگی داره تشنج میکنه هرچی دارو میدن چند روزی خوب میشه باز تشنج میکنه دارم دق میکنم انقدر دعا و نذر کردم که نگو هربار که تشنج میکنه همه ی وجودم پر از ترس و اضطراب میشه توروخدا هرکی پستم رو خوند برای پسرم دعا کنه واقعا حال خوبی ندارم😭😭😭😭

بدترین حالو دارم از همه جا شکست خورد م از لحاظ موقعیت کاری از لحاظ عشقو عاشقی خانوادگی  همه جوره بریدم ولی معجزه ندیدم 🥲هر روز به امید اینکه یه اتفاق خوبی میاد سر میکنم اما انگار نه انگار