2777
2789
عنوان

بنظرتون مرده ها کجا میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 95 پست
من وقتی به اینجور چیزا فکر میکنم خیلی میترسمو واقعا فکر میکنم اگر اعتقاد نداشته باشم ترسم هزار برابر ...

خب منم یه نکته که ذهنمو زیاد درگیر میکنه ترسه!!!! ترس از رها شدن بعد از مرگ وتنهاشدن گاهی ازخودم میپرسم اگه این ترس نبود بازم ادکا خدارو میپرستیدن برا امام حسین گریه میکردن  نذری میدادن!!!!!    برا امام حسیین گریه میکنن به امید شفاعت یعنب معامله  اینجچر نگرشو  دوس ندارم حقیقتا 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ما حیوانیم که با مرگمون همه چی تموم بشه؟ ما روح داریم که جاودانه هست و با مرگ فقط جسممون نابود م ...

خو اخه یسری میگن حیوانام روح دارن   اینو چکار کنیم 

به نظرم روح انسان یک اگاهیه این اگاهی هیچ وقت تموم نمیشه فقط بعد مرگ به شکل یک اگاهی کامل در میاد یع ...

چقد قشنگ وقابل تامل  تاحالا اینجوری بهش فکر نکرده بودم....روح یه آگاهیه

چی برات گنگ و ناشناسه؟ این که آدما روح دارن؟ یا این که اصلا خدایی هست؟

تمام مسایل مربط به خدا  ادیان  اخرت   خب تماما مسایلی ان نه میشه اثبات کرد و نه رد   این یه حقیقته .....حالا اونا که دم از ایمان  محکم میزنن باورکن نصف بیشترشون از ترسه....ترس از عذاب اخروی یا گرفتن پاداش  یا شفاعت شدن توست ائمه .....

ایمان به این مسایلی که هیچ شناختی بهشون نیست  دیگه یقینا میتونم بگم یه مسیله قلبی و درونیه نباید بدنبال اثبات بود چون از اساس قابل ازمایش و بررسی نیست ....قلب من میگه حتما خدایی هست چون من هستم چون فکروشعور دارم وفکر وشعور رو یه خالق آگاه وزنده میتونه خلق کنه ...اما خب بسیاری از خرافات بسیاری از صحبتا که به خدا و دین چسبوندنو باورر ندارم

والبته متعصب نیستم وبنظرم هرادمی حق داره حتا خداناباور باشه چرا که شایدد دلیل علمی بخواد اون ادم و به این مباحث قانع نشه.....قطعا خدا به ادما حق میده درنهایت

آخه اعمال آدم تو دنیا هم بستگی داره به اینکه تو چه فرهنگ کشور دین خانواده به دنیا بیای وچه آموزشی بب ...

عزیزم بنظرم اون خدایی که واقعا هست باخدایی که به ما معرفی شده خیلی تفاوت داره  

اون خدایی که واقعا هست قطعا ظاهر بین نیست وحتما شرایط ادما وحتا اونا که تحت فشار دچار بیراهه رفتن شدن رو درک میکنه