2777
2789
عنوان

بنظرتون مرده ها کجا میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 95 پست
بعد ازمرگ انسانها دو دسته میشن.... وبه عالم برزخ میرن تا دنیا تموم بشه و روز قیامت بشه....حالا بر ...

آخه اعمال آدم تو دنیا هم بستگی داره به اینکه تو چه فرهنگ کشور دین خانواده به دنیا بیای وچه آموزشی ببینی واصلا شرایط داشته باشی که خوب باشی یا اینکه تحت تاثیر محیط بد بشی پس چجور میشه گفت عدالتی هست یا اختیاری هست آدمی که معلول یا بدون خانواده به دنیا میاد چجور حسابش با یکی که خدا همه چی بهش میده و انسان موفقی میشه یکی هست بعضی آدم ها هم این دنیا رو دارن هم آخرت رو وبرعکس بعضی هم این دنیا رو ندارن چون خدا نعمت خانواده سلامتی نداده اون دنیا هم متاثر ازین دنیاشون خراب میشه 

اصلا چرا همه آدم ها شرایط یکسان ندارن که حالا سنجش بشه کی بره بهشت کی بره جهنم اصلا تو قیاس وخساب کتاب هیچ عدالتی نمی‌بینم 

چون شما راجع به بهشت جهنم برزخی مثال زدید رو شما ریپ زدم شاید بتونید جوابی به من بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر به خدا گلم اعتقاد داری باید اینم بدونی خدای تو حکیمه ومارو بیهوده نیافریده دربرابر تک تک اعمالمو ...

متوجهم اینارو عزیزم  ولی هروقت ادم جواب پیدا کنه باز ازتوش سوالات جدید درمیاد

مثلا خب خدای عزیز گیریم همه ما رو رسسوندی به بهشت خب که چی  یا عذاب دادی خب باز که چی ؟؟! 

یعنی یه انگیزه ای باید داشته باشه چیزی که خدا خطابش میکنیم ازاین کاراش از افرینش وخلقت  یعنی شاید لذت میبره 

لذتم یه خصلت مادیه به خدا نمیخوره که ....

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

یه قانونی داریم که انرژی از بین نمیره بلکه از حالتی به حالتی تبدیل میشه

ما هم سرشار از انرژی هستیم

با مرگ تو یه فاز دیگه قرار میگیریم و جسم فانیمون خاک میشه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آخه اعمال آدم تو دنیا هم بستگی داره به اینکه تو چه فرهنگ کشور دین خانواده به دنیا بیای وچه آموزشی بب ...

من به این باور رسیدم  دراین دنیای مادی هیچ عدالتی برقرار نیست شاید اون دنیا عدالت زو تکمیل کنه و جبران  شاید

ایشون فکر کنم به روح اعتقادی نداره

حالا اون دنیا که چوب کردن تو آستینش و به غلط کردن میوفته میفهمه که توهم نبودن

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

متوجهم اینارو عزیزم ولی هروقت ادم جواب پیدا کنه باز ازتوش سوالات جدید درمیادمثلا خب خدای عزیز گیریم ...

ببین 

خدا که خیلی خوبه

سراسر مهر و لطفه 

ماها خطا میکنیم

تازه فرصت توبه هم داده

ولی همش فرصت سوزی میکنیم

اصلاً چه فرقی می‌کند که سالم زندگی کنیم یا ناسالم؟ پاک‌دامن بمانیم یا خلاف‌کار شویم؟ چه فرقی می‌کند که به اموال دیگران دست‌درازی کنیم، یا به حق خودمان قانع باشیم؟ مگر کسانی‌که با مکیدن خون دیگران به نان ‌و ‌نوا رسیده‌اند و شکم گُنده کرده‌اند، بلایی سرشان آمده؟ مگر نه این‌که راست‌راست می‌گردند و صفا می‌کنند! اگر زندگی همین است و با مرگ همه‌چیز نابود می‌شود، چرا باید خودمان را تحت‌فشار بگذاریم و اخلاق را رعایت کنیم؟

اگر زندگی همینه که فانی هستیم واخرتی وجود ندارد پس فایده رعایت اخلاق چیه؟؟؟پس را خدا برامون پیامبر ودین وشیوه صحیح زندگی فرستاد

خخخ اون دنیا متوجه میشی چی گفتم 🩵

دهرصورت  همه چی برای من در هاله ای ازابهامه  واقعا هرادمی ام سعی میکنه جواب بده  واقعیت وحقیقتش اینه که هیچ مبنای عقلی نداره  همش احساسات قلبیه.....گرچه من کافر نیستم فقد منگو گیجم  سالهاست