2777
2789
عنوان

به مادر کلاس اولی دلداری بدین

650 بازدید | 61 پست

پسرم کلاس اول روزایی ک املا یا امتحان داره انققققد استرس میگیریم ک نمیتونم دست ب سیاه سفید بزنم تا ببینم نتیجش چیه 

امروز صب ک فهمید املا داره هی میگفت ن من دوس ندارم از املا نوشتن فراریه چون خجالتیم هس یکم 

فک کنم چندین بار معلم دعواش کرده برده پایتخته بلد نبوده گفته چرا بلد نیستی حتی یبارم میز تنبیه گذاشته 

پسرمم امروز میگفت من بلد نیستم معلم بپرسه نمیتونم جواب بدم بطوری ک مطمئنم بلده حتی تو خونه چیزایی ک بلده رو با تردید مینوسه هی باید بگم افرین داری درس مینویسی 

فقط خدا برایم کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با معلمش حرف بزن، من بچه بودم همیشه معلم می‌دیدم استرس می‌گرفتم آخرش مادرم اومد حرف زدم کلاس عوض کردن همه چی درست شد

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

دیگه کی بچرو دعوا میکنه معلم باید تشویقش کنه🤦🏼‍♀️

یه چندبار م دیکتش خوب نشده بود خودمون دعواش کردیم ک حواسشو جمع کنه اما انگاری بدتر شد دیکته بعدیشو با اینکه بلد بود کلا ننوشته بود 

فقط خدا برایم کافیست

خودت استرس داری به اونم‌استرس میدی.پسر منم کلاس اوله اصلا واسش امتحان و‌املا و اینچیزا رو‌ بولد نکردم که بخواد استرس بگیره همیشه بهش میگم خانوم‌چیزی پرسید دستتو ببر بالا و‌جواب بده چون همه رو بلدی به خودت اعتماد داشته باش.بچه ۶ساله نباید واسه درس استرس داشته باشه.با ارامش باهاش کار کن تشویقش کن مدام تاکید نکن که حواستو جمع کن وقتی اشتباه نوشت بد و بلند باهاش حرف نزن با ارامش ازش بخواه که دقت کنه و درستشو بنویسه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خودت استرس داری به اونم‌استرس میدی.پسر منم کلاس اوله اصلا واسش امتحان و‌املا و اینچیزا رو‌ بولد نکرد ...

چجوری کلمات  جدید باهاش کار میکنی 

پسرم خیلی حواس پرته 

نشانه ها و ترکیبا رو قشنگ یاد گرفته اما نشانه ای ک جدید میخونه رو یه هفته طول میکشه براش جا بیفته 

معلمش ک کلا خارج از کتاب املا میگه خیلی سخت میگیره اصلا قلق بچها رو بلد نیست

فقط خدا برایم کافیست
یه چندبار م دیکتش خوب نشده بود خودمون دعواش کردیم ک حواسشو جمع کنه اما انگاری بدتر شد دیکته بعدیشو ب ...

سه تا تاپیک اخر منو دوست داشتی بخون منم  مشکلات زیاد دارم در این مورد شما

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

خاک بر سر اون معلم بی سواد 

...

کاش قسمت بشه من معلم بشم 

کاری میکنم بچه برای مدرسه اومدن گریه کنه و با عشق مشق بنویسه 

کاری که الان با خواهرزادم کردم

و من دیگر جوان نخواهم شد....

چجوری کلمات جدید باهاش کار میکنی پسرم خیلی حواس پرته نشانه ها و ترکیبا رو قشنگ یاد گرفته اما نشانه ...

دختر من ای خیلی براش سخته واقعا نمیدونم چکار کنم خصوصیم میبرمش 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔