2777
2789
عنوان

به مادر کلاس اولی دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست
خب شما ک مادرشی اینقد استرس داری ب بچه ات انتقال میدی اول رو خودت کار کن مطمئن باش پسرت هم آروم میشه ...

اونروز میگه پسرت هیچییییی بلد نبود خب پس چجوریه من خونه ازش میپرسم بلده سرکلاس بلد نیس

فقط خدا برایم کافیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با معلمش حرف بزن، من بچه بودم همیشه معلم می‌دیدم استرس می‌گرفتم آخرش مادرم اومد حرف زدم کلاس عوض کرد ...

به نظرتون ی چیزی بگیرم ببرم بدم معلمش بهش بده ک تشویق شه 

فقط خدا برایم کافیست
یه چندبار م دیکتش خوب نشده بود خودمون دعواش کردیم ک حواسشو جمع کنه اما انگاری بدتر شد دیکته بعدیشو ب ...

علاوه بر معلم شما هم نقش بزرگی تو استرس بچتون دارین

و من دیگر جوان نخواهم شد....

اونروز میگه پسرت هیچییییی بلد نبود خب پس چجوریه من خونه ازش میپرسم بلده سرکلاس بلد نیس

خب عادی ک بلد نباشن کلاس اولین باید معلم یاد بده  زیادتر وقت بزاره همه ک در ی سطح نیستن .

خاک بر سر اون معلم بی سواد ...کاش قسمت بشه من معلم بشم کاری میکنم بچه برای مدرسه اومدن گریه کنه و با ...

تور خدا چیکار کردی خیلیییییی نیاز دارم 

فقط خدا برایم کافیست

مدرسه دخترم اصلا اسم املا و امتحان نمی اورد میگفت بچه های استرس میگیرن شما هم تو خونه در موردش حرف نزنین فقط باهاش کار کنید

بنظرم خودتون هم برای کنترل استرس حتما دکتر برید عجیبه این حجم از نگرانی برای یک دیکته کلاس اول

اره یکی دوروزه سعی میکنم خودمو کنترل کنم اروم باشم ولی خیلی سخته

منم مثل شمام متاسفانه دیروز کلاس مجازی داشت چند بار خواست روخوانی کنه که صداشو بفرستم تو گره هی دوکلمه گفت به من نگاه کرد آخرش انقد عصبی شدم دفترشو پاره کردم بخدا از دیروز اعصابم خرده کاش اون کارو نمیکردم ولی اصلا دست خودم نیست از یه طرف باردارم از یه طرف بچه کوچیک یه دفه قاطی میکنم بعد پشیمون میشم

یه چندبار م دیکتش خوب نشده بود خودمون دعواش کردیم ک حواسشو جمع کنه اما انگاری بدتر شد دیکته بعدیشو ب ...

ماهم همین اشتباه رو با خواهرزادم داشتیم یکم تند رفتار کردم باهاش بهم با حالت مظلومانه گفت خب بلد نیستمممم دلم آتیش گرفت عصرش رفتم براش چندتا بازی آموزشی الفبا و املا گرفتم براش کادو کردم کلی ذوق کرد 

بعد اون خداروشکر عالی شد و متوجه شد املا چی به چیه 

چجوری کلمات جدید باهاش کار میکنی پسرم خیلی حواس پرته نشانه ها و ترکیبا رو قشنگ یاد گرفته اما نشانه ...

پسرم ارومه‌و‌همون سرکلاس یادمیگیره.دفدغه درسی نداریم باهم کلا کار نمیکنم باهاش.املاام من‌ همه‌نوع کلمه میگم از کتاب از خارج کتاب.وقتی یادگرفته اون حروفو پس من هرکلمه ای بگم باید بتونه بنویسه حتی بدون تمرین قبلی.فقط باید خوب گوش کنن.نشانه های سخت ای و إ هستن بقیه که اسونن و‌ یادگیریشون راحته تقریبا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

این استرس و این حالتا اگر ادامه پیدا کنه فرزندتون خیلی آسیب میبینه

بهتره که با یه روانشناس تخصصی کودک صحبت کنید که راهکار های رفع استرس و افزایش اعتماد بهدنفس رو بهتون بگه

اینکه خودتون دعواش کردید و معلمش هم دعواش کرده باعث شده که اعتماد به نفسش تخریب بشه.توی خونه هم تا جایی که میتونید استرس نمره بهش ندید که بتون با ارامش خاطر تمرکز کنه