2777
2789
عنوان

به مادر کلاس اولی دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست
مدرسه دخترم اصلا اسم املا و امتحان نمی اورد میگفت بچه های استرس میگیرن شما هم تو خونه در موردش حرف ن ...

خیلییییی در حدی ک تپش قلب میگیرما نمیتونم کاری کنم 

فقط خدا برایم کافیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم جدی میگم طبیعی نیست برو دکتر درمانش کن 

خودت در اولویتی وقتی بتونی کنترل کنی قول میدم میتونی بچت رو هم درمان کنی حتی احتمالا بچت نیاز به دکتر پیدا نکنه

باشه؟

این استرس و این حالتا اگر ادامه پیدا کنه فرزندتون خیلی آسیب میبینهبهتره که با یه روانشناس تخصصی کودک ...

ایشالله ک درس بشه انقدم لجبازی میکنه غر میزنه مشق نوشتنی

فقط خدا برایم کافیست
عزیزم جدی میگم طبیعی نیست برو دکتر درمانش کن خودت در اولویتی وقتی بتونی کنترل کنی قول میدم میتونی بچ ...

واسم خیلی سخته برم پیش روانشناس اصلا موقعیتش و ندارم اخه

فقط خدا برایم کافیست
تور خدا چیکار کردی خیلیییییی نیاز دارم

آروم و محترمانه با معلمش صحبت کن و براش توضیح بده که پسرت چقدر استرس می‌گیره و این توبیخ‌ها داره وضعیت رو بدتر می‌کنه. به معلم پیشنهاد بده از تشویق به جای تنبیه استفاده کنه تا پسرت احساس امنیت بیشتری کنه.

املا رو توی خونه به شکل بازی دربیار. مثلاً حروف یا کلمات رو روی کاغذهای رنگی بنویس و ازش بخواه کلمه‌ها رو به هم وصل کنه یا به صورت مسابقه‌ای با همدیگه بنویسین

هر موقع املا یا کلمه‌ای رو درست نوشت، حتماً تشویقش کن. حتی اشتباه‌ها رو هم با ملایمت اصلاح کن و بهش بگو که اشتباه کردن طبیعیه و می‌تونه یاد بگیره. مثلاً بگو خیلی خوب نوشتی، فقط این یه دونه رو یه کم دقت کن

سعی کن روزهایی که امتحان یا املا داره، محیط خونه رو آروم نگه داری. بهش یادآوری کن که مهم نیست نمرت چند بشه، فقط تلاش خودت رو بکن

بعد از املا، چه نتیجه خوب باشه چه نه، با هم یه کار شاد و جذاب انجام بدید، مثل بازی کردن یا یه خوراکی خوشمزه. اینطوری ذهنش از ترس دور می‌شه.

بچه تو آرامش درس یاد میگیره

و من دیگر جوان نخواهم شد....

خواهر من از کسی که این دوران رو گذراند و پوستش کنده شد به شما می گم بی خیال بشید به خدا بعدا می گی چرا انقد حرص خوردم با آرامش توضیح بدین بهش دلداریش بدین و همه چیز رو بسپرین دست خودش بذار خودش تلاش کنه  

منم پسر کلاس اولی دارم کلا از زمانی که تعطیل میشه تا آخر شب باید پای درس و مشق بشینیم از همه کار خونه می افتم ،هفته ای دو نشانه یاد میدن با کلی کتاب کار و دیکته و جدول دوستی و ..آدم از پا می افته  و عصبی میشه واقعا ..ولی به این فک کن بالاخره یاد میگیره لازم نیست حرص بخوری ،آروم باش و حتما با هر کلمه ی درستی که مینویسه تشویقش کن .سعی کن جلوی کسی از نقاط قوت درسش تعریف کنی بچه اعتماد بنفس بگیره کم کم میبینی بهتر شده .خدا قوت و موفق باشید 

عزیزم به نظرم خودت استرس داری ، داری به بچه هم منتقل میکنی.

کلاس اول اصلا مگه چیزی داره که بابتش استرس داشته باشی؟

این بچه پس فردا بره دبیرستان که تو هم خودتو کشتی هم اون طفلک رو .

بهش با حوصله یاد بده از اون کتاب املا ها هم بگیر بهش املا بگو و مطمئنش کن که همه رو بلده. 

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

آروم و محترمانه با معلمش صحبت کن و براش توضیح بده که پسرت چقدر استرس می‌گیره و این توبیخ‌ها داره وضع ...

ای خدا از دهنت بشنوه انروز همه اینکارارو میکنم 

فقط خدا برایم کافیست