2777
2789
عنوان

خدایا دوشبه پسرم نمیتونه بخابه ازبس سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه ندارین؟ دکتر به پسر من موقع سرفه دکسترومتورفان پی میده یک و نیم سی سی بده هر شیش ساعت. قطره بینی براش بریز و با پوآر خالی کن اگه تب داره استا بده. گلو و سینشو با یه روغن مثلا زیتون یا روغن بچه چرب کن

دستگاه بخور ندارم

ب حرف من کن.برو بزار قابلمه اب بشه ابش بجوشه چادربنداز روسرخودتو بچت‌بزار گریه کنه نترس باهم‌برین زیرچادر تامیتونه عرق کنه گریه هم یکنه ب نفعته بخارکاملا میره توریهدهاش و‌گلوش و بینیش پاکسازی میشه.بعدم تاعرقش خشک نشده نیاریش بیرون‌.بعدم‌دیفن بده بخوابه.تندتند هم شیشه شیرشو آب جوشیده کن بدهدبخوره.صبح خوب میشه

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
بچه ۱۵ ماهه اینارو نمیتونه بخوره باید درمان بشه

کدومش بده؟سیب درختی و به که عالیه من به بچه ۱۰ ماهم میدم

اره باید ببره دکتر ولی گفت فعلا تو خونه به دارو دسترسی ندارم منم گفتم تا میبره دکتر اینا رو استفاده کنه

عزیزم اگه تو خونه شیر داری گرم کن با زردچوبه بهش بده دختر منم همین سنه یه ماهه سرماخورده م.اگه بردی دکتر که چه بهتر اگه ام نه 

شربت گیاهی پلارژین براش بگیر و سوسپانسیون آموکسی سیلین و ایبوبروفون بچگانه ایبوکیم اسپری بینی هم بگیر

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

آخی الهی 🥺🥲به دانه اگه تو خونه داری آسیاب کن بریز رو آب جوش بذار خنک بشه با نبات بده بخوره و دیفن هیدرامین اگه کودکانه بهش بده ان شاءالله بهتر میشه تا فردا، فردا هم حتما ببر درمانگاهی جایی

راستی دکتر دخترمم میگفت از یکسالگی به بعد هم میتونی جپشانده گل گاوزبان و پرسیاوشان هم بهش بدی خیلی تو سرماخوردگی و سرفه تاثیر داره