در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نشاسته دم کن هر بار یکم اندازه نصف قاشق چای خوری بده بهش به دونه هم خوبه بهش بدی جوشوندنی هم گل خواسی آویشن پونه عناب برگ سیاوشان و...من دم میکنم میدم به بچه هام عناب که خیلی خوبه وقتی مریض هم نیست بهش بده خونسازه
من هر بار بچه کوچیکمو بردم دکتر برای چرکگلوش آزیترومایسین داد که هر ۲۴ ساعت دو سی سی
نه شیر هم ندارم شیر خودمو میدم اما اونم نمیتونه بخوره دماغش کیپه هرده دقیقه یبار پامیشه گریه میکنه ب ...
قربونت برم خیلی گرون نیستن پلارژین رو حتما بخر اونای دیگه رو با توجه به پولت .شوهر منم بیخیاله دخترم سرما خورده بود همینجوری ول کرد رفت غصه نخور عزیزم خوب میشه بچه تا بزرگ شه مادرو پیر میکنه.یه کتری قابلمه ای چیزی پر از آب جوش کن و اگه داری یکم آویشن یا نعناع یا پونه بریز داخلش بذار تو جایی که دخترت هست بخار باشه نفسش وا میشه .بیدار شد آب گرم و یه ذره نمک آب نمک درست کن با قطره چکان بریز تو گلوش
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....