2777
2789
عنوان

خدایا دوشبه پسرم نمیتونه بخابه ازبس سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 71 پست
اسمش یه چیز دیگه نبود؟

کدوم ساشه ها؟ مونته لوکاستم میگن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نشاسته دم کن هر بار یکم اندازه نصف قاشق چای خوری بده بهش به دونه هم خوبه بهش بدی جوشوندنی هم گل خواسی آویشن پونه عناب برگ سیاوشان و...من دم میکنم میدم به بچه هام عناب که خیلی خوبه وقتی مریض هم نیست بهش بده خونسازه 

من هر بار بچه کوچیکمو بردم دکتر برای چرک‌گلوش آزیترومایسین داد که هر ۲۴ ساعت دو سی سی 

امیدوارم حالش زود خوب بشه

عزیزم اگه تو خونه شیر داری گرم کن با زردچوبه بهش بده دختر منم همین سنه یه ماهه سرماخورده م.اگه بردی ...

نه شیر هم ندارم

شیر خودمو میدم اما اونم نمیتونه بخوره دماغش کیپه هرده دقیقه یبار پامیشه گریه میکنه بخدا خستم اون شربتهایی کع گفتی چقدره قیمتش

نه شیر هم ندارم شیر خودمو میدم اما اونم نمیتونه بخوره دماغش کیپه هرده دقیقه یبار پامیشه گریه میکنه ب ...

قربونت برم خیلی گرون نیستن پلارژین رو حتما بخر اونای دیگه رو با توجه به پولت .شوهر منم بیخیاله دخترم سرما خورده بود همینجوری ول کرد رفت غصه نخور عزیزم خوب میشه بچه تا بزرگ شه مادرو پیر میکنه.یه کتری قابلمه ای چیزی پر از آب جوش کن و اگه داری یکم آویشن یا نعناع یا پونه بریز داخلش بذار تو جایی که دخترت هست بخار باشه نفسش وا میشه .بیدار شد آب گرم و یه ذره نمک آب نمک درست کن با قطره چکان بریز تو گلوش 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
قربونت برم خیلی گرون نیستن پلارژین رو حتما بخر اونای دیگه رو با توجه به پولت .شوهر منم بیخیاله دخترم ...

قربونت بشم ابجی چشم ببینم فردا چطور میتونم جور کنم بگیرم براش طفلی دوشبه خواب نداره 

آزیترومایسین میدن بدون نسخه ؟؟

بله میدن فقط بگین برای نوزاد میخواین دوز پایین بدن

سیتریزین یا نئوتادین هم برای کم کردن علائم سرماخوردگی شبی یه قاشق چای خوری بده بهش 

امیدوارم فردا شوهرت بیاد بچه رو ببره دکتر تا با خیال راحت دارو بهش بدی 

دیفن کلا مخالفم...ولی یادم بچم سه ماهش بود دکتر بهتس شربت آویشن باغی تیمیکس داد عالی بود رپزی سه با ...

اره شیر خودمو میدم اما نمیتونه بخوره دماغش کیپه گفتم سوپی چیزی درست کنم براش اونم وسایلشو نداشتم مرسی ابجی 

قربونت بشم ابجی چشم ببینم فردا چطور میتونم جور کنم بگیرم براش طفلی دوشبه خواب نداره

امید بخدا عزیزم ببخش با توجه به اسمت کُردی؟کدوم شهری

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ویکس نداری؟

یه سری رفتم پسرمو بردم دکتر 

بعد گفت یه پماد مینویسم اسمش ب ب کلد براش بگیر 

بعد که داروهارو گرفتم اومدم خونه از تو جعبه درش اووردم 

دیدم همون ویکسه اسم با کلاس گذاشتن براش 😐😂

الان وقتی میری داروخانه باید بگی ب ب کلد میخوام 

ویکس نداری؟

نه متاسفانه

یعنی من بچم مریض شدنی حاضرم خودم صدبار مریض بشم بچم نه

چون خودمم نمیرم دکتر تو خونه خوب میشم همینطوری اما این بچس ۱سالشه نمیتونم سرخود چیزی بدم باباشم بیخیاله فکرمیکنه بچه همینطور بزرگ میشه