2777
2789
دختر خیلی بیشتر پشتوانه مادره هوای مادرشو داره ولی پسر چی ازدواج میکنه میره باید به فکر خرج و درآمد ...

والا شوهرای ما پس چرا اینجورین یروز به مادرش سر نزنه روزش شب نمیشه ولی من بخاطر بچه نمیتونم زیاد برم سختمه بدون ماشین 

الهم صلی الی محمد وال محمدوعجل فرجهم برای خونه دارشدن همه مستاجرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم همین طور اشک میریزم. میترسم خدا رو خوش نیاد. خدا منو ببخشه. یکی منطقی بیاد منو آروم کنه

سلام 

دوست عزیز

دختر واقعا تو این جامعه اسیر میشه.. منکه هیچوقت وقت بخاطر دختر بودنم خوشحال نبودم.. تمام زندگیم واسه فداکاری برای خانواده م گذشت.. آخرشم تشکر و قدر دانی که هیچ فقط پشت سرم حرف بود..😷

حالا ما چه کار برای پدر ومادرامون کردیم  بعد هم خدا به هر کسی هر جور صلاح بدونه بچه میده توی ا ...

من قصد ناراحت کردن کسیا ندارم ولی این حرف قبول ندارم که هی میگن پسرا مامانین ولی همین حرفاست که باعث ميشه همین پسر که فردا روز ازدواج میکنه بین مادر و همسرش قرار بگيره واگر مشکلی بین مادر و زنش به وجود بیاد چون پسر مامانیه باید طرف مادرشا بگیره و همین باعث اختلاف میشه 

دختر خیلی بیشتر پشتوانه مادره هوای مادرشو داره ولی پسر چی ازدواج میکنه میره باید به فکر خرج و درآمد ...

الان شما مثلاً اومدی استارتر رو آروم کنی یا بیشتر حرصشو درآری؟؟؟  بعدم اصلاً ربطی به دختر پسر نداره اون معرفت ذاتی و به تربیت بچه ربط داره که فردا بزرگ بشه چه جوری بشه،به پدر مادر سر بزنه یا نه،  به عنوان مادر یه پسر ناراحت شدم از نظر غیر منطقی که دادی

فقط خدا  ،،،  وقتی او باشد چه غم از سیلاب حتی با قایق کاغذی !!! 
والا شوهرای ما پس چرا اینجورین یروز به مادرش سر نزنه روزش شب نمیشه ولی من بخاطر بچه نمیتونم زیاد برم ...

اگر بخوای به طور میانگین در نظر بگیری دخترا خیلی بیشتر هوای پدر و مادرشون رو دارن 

دوستم دوتا پسر داشت سومی به عشق دختر حامله شد پسر شد میگه به شوهرم گفتم ناراحتی پسر داری گفت نه مگه ادم از پسرداشتن هم ناراحت میشه واقعا هم همینه 

خدادوشکر کن که خدا بهت بچه داده 

بعدم اینکه سالمن 

روزی صدبار دور پسرات بگرد 

بچه دخترو پسر نداره بخوان خوب باشن هردوخوبن بخوان بد باشن و ناخاف هردو جنس میتونن ابروی پدر مادر ببرن 

والا شوهرای ما پس چرا اینجورین یروز به مادرش سر نزنه روزش شب نمیشه ولی من بخاطر بچه نمیتونم زیاد برم ...

منم یروز توهفته خونه مادرم میرم

ولی خونه مادرشوهرمم یروزتوهفته میریم

واقعاایناحرفه وبقول دوستان توجیه دختردارشدن یاپسردارشدن......

بقول یکی اینجاگفت وقتی آدم بچه میخوادمیدونه ممکنه ۵۰درصدپسربشه ۵۰درصددختر....پس اینکه انقدر ناشکر باشیم نسبت به یه جنس خیلی غیرمنطقیه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

من یه پسر شش ساله دارم الان هم هفته نوزده هستم بچه ام دختر خیلی دوست داشتم پسر باشه البته دختر خوبه فقط بخاطر همجنس بودن دوست داشتم بنظرم بچه ها جفت باشن بهتر یا دوتا دختر یا دوتا پسر 

به خداوند پناه می جویم او سپر من است

شاید 

ولی شوهر من خیلی هواشون داره مثلا چند شب پیش کلی لباس خرید واسه داداشش در حالی که من هنوز خرید زمستونه نکردم 😑😑😑