دالانبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 14147 عنوان دیگه جوونی برام نمی مونه 94 بازدید | 10 پست صبح شش بیدارم هفت و ربع دخترم میره مدرسه منم میرم سرکار تا سه میرسم خونه ناهار و چای می خوردیم تکلیف دخترم تا پنج شش طول می کشه بعد شام می پزم خونه تمیز می کنم ظرف می شورم لباس بعد شام دوباره ظرف اینا دیگه از خستگی هلاکم امروز | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faghatkhodaaeiiiiaa عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 4855 وای خیلی سخته راستش من نمیتونم اینجوری زندگی کنم از بین میرم نمیشه سرکار نری؟
خرداد401 عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 34 در عوض من دارم از بیکاری و بی انگیزه گی و خونه نشینی تلف میشم .افسرده شدم .روزا برام کسالت باره .نمیدونم چیکار کنم .خستم جسمی ن رووحی داغونم
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 10541 خیلی هم عالی عوضش دخترت یه مادر جوان و باسواد داره که حواسش به درس بچه اش هست از این زاویه نگاه کن به زندگی ات
دالانبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 14147 در عوض من دارم از بیکاری و بی انگیزه گی و خونه نشینی تلف میشم .افسرده شدم .روزا برام کسالت باره .نمی ... کاش منم دلم به شوهرم گرم بود خونه می موندم
دالانبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 14147 کار بیرون از خونه زنو پیر میکنه اگه مجبور نیستی نرو مجبورم چون جایی ندارم بعد طلاق برم پول جمع می کنم خونه رهن کنم
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20909 به شوهر حیف نونت بگو توهم این خونه زندکی میکنی وظیفه تو هم هست تمیزکاری کنی شام بپری به بچه ها رسیدگی کنی 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
دالانبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 14147 به شوهر حیف نونت بگو توهم این خونه زندکی میکنی وظیفه تو هم هست تمیزکاری کنی شام بپری به بچه ها رسیدگ ... خوش خیالی میره دستشویی خوب نمی سوزه میگه تو ظهر خونه ای بشور
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20909 خوش خیالی میره دستشویی خوب نمی سوزه میگه تو ظهر خونه ای بشور بگو توکه عرصه نداری ریدن خودت بشوری حداقل خرج خودت دربیار مفت خوربگو وفتی استفاده میکنی مجبوری بشوری اگه نمیخوای بشوری غلط میکنی استفاده میکنی 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
دالانبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 14147 بگو توکه عرصه نداری ریدن خودت بشوری حداقل خرج خودت دربیار مفت خوربگو وفتی استفاده میکنی مجبوری بشوری ... من زیاد دعوا کردم دیدم فقط تنش برای من و بچه مه رها کردم انشالله دو سال بعد پول جمع می کنم میرم