2777
2789
عنوان

دیگه جوونی برام نمی مونه

94 بازدید | 10 پست

صبح شش بیدارم هفت و ربع دخترم می‌ره مدرسه منم میرم سرکار تا سه میرسم خونه 

ناهار و چای می خوردیم تکلیف دخترم تا پنج شش طول می کشه بعد شام می پزم خونه تمیز می کنم ظرف می شورم لباس 

بعد شام دوباره ظرف اینا 

دیگه از خستگی هلاکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهر حیف نونت بگو توهم این خونه زندکی میکنی وظیفه تو هم هست تمیزکاری کنی شام بپری به بچه ها رسیدگی کنی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خوش خیالی می‌ره دستشویی خوب نمی سوزه میگه تو ظهر خونه ای بشور

بگو توکه عرصه نداری ریدن خودت بشوری حداقل خرج خودت دربیار مفت خور

بگو وفتی استفاده میکنی مجبوری بشوری اگه نمیخوای بشوری غلط میکنی استفاده میکنی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بگو توکه عرصه نداری ریدن خودت بشوری حداقل خرج خودت دربیار مفت خوربگو وفتی استفاده میکنی مجبوری بشوری ...

من زیاد دعوا کردم دیدم فقط تنش برای من و بچه مه رها کردم انشالله دو سال بعد پول جمع می کنم میرم