2777
2789
نگو توروخدا دلم گرفت پسر دختر ندارن که 

واسه من فرقی نداره وخداروشاکرم.به استارتر عزیز گفتم که بدونه صلاح دید خدا این بوده

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه همجنس خوبه من دلم میخواست دومیم پسر باشه راحت تر بودم 

خوش به حالتون شما روزای اخرتونه ماهم به این روزا کی میرسیم اخه نن تازه هفده هفته هستم

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

من یه پسر دارم تازه دوباره باردار شدم دوست دارم دختر باشه ولی میگم هر چی به صلاحمه همون پیش میاد شاید اونی که شما میخوای به صلاح نیست در ضمن پسر من از صد تا دختر شیرین زبون تر وعاطفی تره همش دعا میکنم این یکی هم مثل اون خوب باشه واقعا پسرم یه نعمت بزرگه خدا به همه پسر مثل پسر من بده

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 
بچه ها واقعا مرسی که درکم کردید و باهام بد برخورد نکردید بابت این حسم. حرفاتون واقعا دلگرم کننده ست ...

بابا بخند بزرگ بشن کل خریداتو پسرا انجام میدن انشاالله حداقلش اینه جهیزیه خریدن نداری😉😉😉😉

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خخخخخ نه بابا الان روزای خوشمه که به بعدش فکر میکنم تنم میلرزه بچه اولم اینقدر بدقلق بود کابوس نوزاد ...

من بچه اولمه آخه لحظه شمارى ميكنم بياد گاز گازش كنم تموم شه 😰

۳۶ سال. مرسی از حرفای قشنگتون. بخدا از این حسم متنفرم و خجالت میکشم ولی نمبدونم چرا اشکام بند نمیاد. ...

عزیزم چون تازه فهمیدی جنسیت نی نی تو اینجوری هستی

منم پسری نمیخاستم اولش گریه کردم ولی الان که یه ماه میگذره عاشق پسرمم 

گاهی یواشکی نگاهش کن. دقایقی فقط نگاهش کن. میبینی؟! انسان دو گونه است ، مادر و غیر مادر...  
دارم همین طور اشک میریزم. میترسم خدا رو خوش نیاد. خدا منو ببخشه. یکی منطقی بیاد منو آروم کنه

عزیزم خواهرمن دوتامسردوقلو داره هفت ساله شونه. باهم بازی میکنن دعوامیکنن کلا از پس هم برمیان.باهم لباس ست میپوشن..پدرشون میبرشون باهم حمام استخر..خیلی خووبه خداروشکرکن..برا منم دعا کن خدا اگررر صلاح دونست یک پسر عسلی بهم بده😗😗😗😗

بچه ها واقعا مرسی که درکم کردید و باهام بد برخورد نکردید بابت این حسم. حرفاتون واقعا دلگرم کننده ست ...

الان یکم تو ذوقت خورده به مرور که بپذیری میبینی خیلی خوبه همجنس بشن چون فاصله شونم کمه دنیای همو بزرگتر که بشن درک میکنن پشت هم وایمیسن