میدونم میگید ناشکریه. میدونم خیلی ها آرزوی بچه دار شدن دارن و هنوز موفق نشدن. میدونم بچه نعمته هر چی باشه. میدونم قبلا هر کی اینجوری تاپیک زده خیلی ها بهش توپیدن که این چه حرفیه دختر و پسر نداره. ولی چیکار کنم دست خودم نیست. از خدا هم که نمیتونم پنهون کنم. خودش میدونه ته دلمو. یه پسر دو ساله دارم و یه جورایی منتظر دختر بودم چون سنم بالاست دیگه بعید میدونم دوباره بار دار شم. خدایا شکرت که سالمن. کسایی که دختر ندارن و دو پسر دارن میشه خواهشا از نکات مثبتش به من بگید.
من یه پسر دارم تازه دوباره باردار شدم دوست دارم دختر باشه ولی میگم هر چی به صلاحمه همون پیش میاد شاید اونی که شما میخوای به صلاح نیست در ضمن پسر من از صد تا دختر شیرین زبون تر وعاطفی تره همش دعا میکنم این یکی هم مثل اون خوب باشه واقعا پسرم یه نعمت بزرگه خدا به همه پسر مثل پسر من بده
خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم
بچه ها واقعا مرسی که درکم کردید و باهام بد برخورد نکردید بابت این حسم. حرفاتون واقعا دلگرم کننده ست ...
بابا بخند بزرگ بشن کل خریداتو پسرا انجام میدن انشاالله حداقلش اینه جهیزیه خریدن نداری😉😉😉😉
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دارم همین طور اشک میریزم. میترسم خدا رو خوش نیاد. خدا منو ببخشه. یکی منطقی بیاد منو آروم کنه
عزیزم خواهرمن دوتامسردوقلو داره هفت ساله شونه. باهم بازی میکنن دعوامیکنن کلا از پس هم برمیان.باهم لباس ست میپوشن..پدرشون میبرشون باهم حمام استخر..خیلی خووبه خداروشکرکن..برا منم دعا کن خدا اگررر صلاح دونست یک پسر عسلی بهم بده😗😗😗😗