2777
2789
عزیزم بگو چه خوب شد پسره این طور دوتا سرباز برای امام زمان میتونم تربیت کنم و ان شاالله اگر سومی دخ ...

افریییییییییین عالیییییییییییی

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم همین طور اشک میریزم. میترسم خدا رو خوش نیاد. خدا منو ببخشه. یکی منطقی بیاد منو آروم کنه

کاملا اشتباه میکنی.وقتی بچه اولت پسر بود باید خوشحال باشی که دومی همجنسشه و اینجوری یه همدم داره.به نظر من بچه باید جفت باشه که به درد هم بخورن

منم خودم دوتا پسر دارممنم دختر خیلی دوست داشتم ولی وقتی اولی پسر شد  برای دومی همش دعا میکردم پسر باشه تا یک جنس باشن تا به درد هم بخورن

خیلی خودخواهید که واسه دل خودتون بچه دوم میارید

اونایی که به شهدا اعتقاد دارید : واسه حاجت منم دعا کنید و صلوات بدین.ممنون

مادر پدرا  از هردو جنس میخوان ولی برای بچه ها یک جنس بودن خیلی خوبه مخصوصا با این فاصله کم که حسابی هم بازی میشن داری ناشکری میکنی غصه نخور از خدا بخواه سالم باشه مگه اصلا بچه به دنیا میاد جنسیتش فرق داره همش عشقه و عشق مخصوصا وقتی راه میرن قربون صدقه آدم میرن میگن چه خوشگل شدی مامان چه لباسات خوشگله وای ادم دلش ضعف میره

پسر گلم 

ما الان سه تا خواهریم یه پسر دوتا مون که هریت ازدواج کردیم خواهر آخریمم داره ازدواج میکنه مامانم میگه بیا نزدیک ما خونه یکی میگه وای چه کارم داری میخوام با شوهرم خوش باشم ولی داداشم نزدیک مامانم اینا  خونه گرفته همش هم هوای مامان وبابام رو داره 

البته من مخالفم آدم بچه دار بشه فقط به خاطر اینکه تنها نباشی.

دارم همین طور اشک میریزم. میترسم خدا رو خوش نیاد. خدا منو ببخشه. یکی منطقی بیاد منو آروم کنه

سلام خداروشکر که دوتا بچه دارید از نظر تربیتی تربیت دوتا بچه هم جنس راحت تر هست بعد بزرگ هم بشن پسرات با هم دوست میشن ونگرانیت کمتره واینکه دوتا پسرات جلوت راه برن کیف میکنی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
۳۶ سال. مرسی از حرفای قشنگتون. بخدا از این حسم متنفرم و خجالت میکشم ولی نمبدونم چرا اشکام بند نمیاد. ...

یه چیزی بگم خواهر شوهرم دوتا پسر داره عاشق دختره رو من سرمایه گذاری کرده بود دختر بیارم که واسه منم پسر شد😂😂😂😉التماس میکنه بعدیتو دختر بیار ولی اون شب خونشون دعوت بودیم بلند بلند میکفت دختر خوبه پسر چیه الان پسر ندارم کار  خونه کمکم نمیکنن پسر کوچیکش 12سالشه با بغض اومد گفت چرا نمیری از پرورشگاه یکی نمیاری ای اگه بدی چه ناراحت شدم خیلی مظلومانه گفت

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

عزیزم هر دو فرزند هم جنس باشن خیلیییی خوبه

فرزند ندارم و لی دوستانم میگن و خیلی راضین 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

اولا شما هنوز وقت داری بازم بچه دار بشی 

به نظرم جور بودن بچه ها واسه پدرو مادر خوبه اما جفت بودنشون واسه خودشون چون هیچ وقت احساس تنهایی نمیکنن

این تفکر قدیمی که ادم دختر داشته باشه تنها نمیشه و غم خوار پدر و مادرشه به نظرم هر جور بکاری همون جور تو اینده برداشت میکنی پسر و دختر نداره

مگه چندتا دختر داري

بچه اولمه 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧