2777
2789
عنوان

حالم ازخودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین جوری هستم نمی تونم از حق خودم دفاع کنم به همه خوبی می کنم اما انجام وظیفه می دونن دستم بی نمک کاش جواب خوبی خوبی باشه خیلی ها در حقم بد کردن جلوم رویی دارن پشت سرم رویی دیگه 

اره دیگه من فک میکنم دارم با یکسری انسان سر و کله میزنم نگو اینو حیوونن قانون جنگل رو باید بکار ببری

وااااای گفتی واااااای

واقعا انگار قانون جنگل لازمه

خیلی مردم بد شدن خیلی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
منم همین جوری هستم نمی تونم از حق خودم دفاع کنم به همه خوبی می کنم اما انجام وظیفه می دونن دستم بی ن ...

بعد همین آدما میان میگن چرا آدم خوب پیدا نمیشه؟! 

مگه میزارید یه آدم خوب بمونه 

خسته شدم دیگه واقعا آخرش ماها همیشه بازنده ایم تو زندگی 

خوبی هم وظیفمونه اگه یه بار یکاری رو نکنیم میشیم بد عالم 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
منم همین جوری هستم نمی تونم از حق خودم دفاع کنم به همه خوبی می کنم اما انجام وظیفه می دونن دستم بی ن ...

ببین میتونی از حقت دفاع کنی 

خوبی کردن به معنی این نیست که از خودت دفاع نکنی 

حرفتو بزن همیشه 

ببین میتونی از حقت دفاع کنی خوبی کردن به معنی این نیست که از خودت دفاع نکنی حرفتو بزن همیشه

اونم نمی تونم اگه میتونستم که انقد بدبخت نبودم

خوبی کردنم زیاد انجام بدی فک میکنن وظیفته

انگار بد عالم میشم جلوشون همچین حسی دارم

منم همینه وواقعا همینه 

دیدی یسری ها همیشه برای همه سلیطه بازی درمیارن زود عصبانی میشن دل بقیه رو میشکونن آدما چقد مواظب هستن این بنده خدا ناراحت نشه حوصله می‌کنن اگه یه بار خوش اخلاق بشه کلی به چششون میاد 

اونوقت ماها همیشه مثل احمقایی که وظیفه ای جز چشم گفتن وخوبی کردن ندارن دیده میشم 

خب بد باش تو چشم اونا چی میشه؟ چه تاثیری تو زندگیت میذارن اونا؟حتی شاید به حرفت فکر نکنن فقط خودت ای ...

چرا میکنن 

با خیلی از آدما سر اینکه نتونستن احترام رو نگه دارن قطع رابطه کردم تازه من بده شدم که زود ناراحت میشم نمی‌دونم چندین ساله دارم حوصله ی کاراشون رو میکنم 

چرا نمیتونی؟ اینهمه هدم که از حقشون دفاع میکنن مگه از اول اینجوری بودن؟ میگم احیانا تو خانوادتون این ...

نه اصلا 

من بابا وبرادرمم خیلی خجالتی ومطیع هستن 

خیلی هم ازشون سواستفاده میشه اونا خیلی وضعشون بدترارمنه