الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین جوری هستم نمی تونم از حق خودم دفاع کنم به همه خوبی می کنم اما انجام وظیفه می دونن دستم بی نمک کاش جواب خوبی خوبی باشه خیلی ها در حقم بد کردن جلوم رویی دارن پشت سرم رویی دیگه
دیدی یسری ها همیشه برای همه سلیطه بازی درمیارن زود عصبانی میشن دل بقیه رو میشکونن آدما چقد مواظب هستن این بنده خدا ناراحت نشه حوصله میکنن اگه یه بار خوش اخلاق بشه کلی به چششون میاد
اونوقت ماها همیشه مثل احمقایی که وظیفه ای جز چشم گفتن وخوبی کردن ندارن دیده میشم
خب بد باش تو چشم اونا چی میشه؟ چه تاثیری تو زندگیت میذارن اونا؟حتی شاید به حرفت فکر نکنن فقط خودت ای ...
چرا میکنن
با خیلی از آدما سر اینکه نتونستن احترام رو نگه دارن قطع رابطه کردم تازه من بده شدم که زود ناراحت میشم نمیدونم چندین ساله دارم حوصله ی کاراشون رو میکنم