2777
2789

خانوما من هر چی دستم پول اومده طلا خریدم شوهرم و مامان بابام و ابجیم هم تو مناسبت ها واسم طلا گرفتن یعتی طلا زیاد دارم 

بعد خواهرشوهرم هر چی میشه میگه چرا طلاهاتو نمیفروشی فلان کار کنی چرا طلاهاتو نمیبروشی بدی به شوهرت یه بار گفت طلاهاتو بفروش بده به شوهر من بهت سودشو بدا😐 ولی خودشم در تلاشه طلا بخره چرا هی میگه طلاهاتو بفروش

یا داریم خونه میسازیم میگه طلاهاتو بفروش بده به شوهرت سختی نکشه تو خونه ساختن

حتی پدرشوهرمو یاد دادن دیشب شوهرم تو جمع میگه گرونیه فلان وسایل خونه فلان قدر شد پدرشوهرم برگشت گفت زنت بیشتر از ۲ میلیارد طلا داره اونارو بفروش بده تو دیگه چرا مینالی من اصلا هنگ کردم پدرشوهرم اصلا نمیدونه من چقدر طلا دارم چون اصلا نمیندازم ولی خواهرشوهرم میدونه حتی یه بار مامانم و منوسرویس شالی خریده بود تو جمع هی به شوهرش میگفت از سرویسای اینا واسه منم بخر رها بیار سرویستو شوهرم ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باید به فامیل شوهرتون به خصوص خواهرشوهرتون بفهمونید حد خودشون رو بدونن به اون ها چه ارتباطی باید داشته باشه اصلا؟مرز ها در ارتباطات خیلی مهمه اینکه آدما در مقابل شما بدونن چیکار باید بکنن یا تا کجا اجازه دارن پیش برن

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

چرا بفروشم مثلا ؟

نه به هیچ وجه نفروش ولی ازین به بعد ندار حتی اگه یه سوت طلا هم میخری کسی خبردار بشه ...الکی خودت رو تو چشما ننداز ...با شوهرت هماهنگ شو یه بار که بحث شد بگو قرض داشتیم کلی از طلاهامو دادم بابت همون ...دیگه ول میکنن...مردم هرچی کمتر از اوضاع مالیت خبر داشته باشن زندگیت راحت تره 

دومیلیارذ ماشالله درنوع خودت ادم موفقی به حساب میای

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.