2777
2789

استارتر عزیز هفته قبل دخترتو جایی نزاشتی ؟؟ مثلا خونه کسی خودت بری خریدی جایی؟؟

میگم شاید در نبود تو کسی ترسونده بچه رو 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم اینجوریه . هر شب خواب میبینه و تو خواب یهو مثلا میگه مامانی ولش کن یا باباجون بیا و یا جیغ و داد میکنه و  .... همشم غلت میزنه وبیدار میشه . یعنی مشکلشون چیه ؟! تعجب میکنم آخه یه بچه دو ساله چقد خواب میبینه !! 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
دخترت تو حمام هم ادرار میکنه؟؟

وای دختر من دیروز تو حمام ادرار کرد و دیشب همش تو خواب جیغ زد و گریه کرد

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

دخترم از وقتي بيدار ميشه كارتون ميبينه تا اخر شب بيشتر هم بره ناقلا 

من باهاش طي روز بازي ميكنم 

ديروز اتفاقا حسابي با عموش بازي كرده بود و خسته بود 

نميدونم علتش چيه

جديدا اينطور شده

از ساعت ٧ صبح خوابش سنگين و خوب ميشه تا ١٢

ولي از ١ شب كه ميخوابه تا ٧ مدام توي خواب بيتابي ميكنه جيغ ميزنه غر ميزنه حرف ميزنه گريه ميكنه و دو ثانيه بعد خوابش ميبره

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
دخترم از وقتي بيدار ميشه كارتون ميبينه تا اخر شب بيشتر هم بره ناقلا  من باهاش طي روز بازي ميكن ...

دقیقا مثل خواب پسر من . خیلی کم پیش میاد دو سه ساعت پشت هم بخوابه . همش از شب تا صب بی تابی میکنه و غلت میزنه . چی بشه مثلا صبح دو ساعت پشت سر هم بخوابه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
دخترم از وقتي بيدار ميشه كارتون ميبينه تا اخر شب بيشتر هم بره ناقلا  من باهاش طي روز بازي ميكن ...

عزیزم تلویزیون بیشتر از یکی دو ساعت برای بچه 3 ساله خیلی ضرر داره. کلا باید بیشتر طول روز خاموش باشه تا بچه بتونه تمرکز کنه و با اسباب بازیاش بازی کنه.مطمئن باش که مشکل از همون تی وی هست

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
دخترت تو حمام هم ادرار میکنه؟؟

نه گلم اصلا

دخترم عادت داره تو توالت محصوص خودش بشينه و جاي ديگه نميتونه دستشويي كنه

يعني احتمال داره از اون باشه

چون امكانش هست موقع شستنش تو وانش ادرار كنه بدون اينكه خودش و من بفهميم

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

برادرمنم توپنج سالگیش اینطوری شد منتها ما چون علتشو دیده بودیم میدونستیم چرااینجوری میشه برادرم شاهد خودسوزی زن همسایه روبروییمون بود ازهمون شبم ازخواب میپرید توخواب حرف میزد حتی بعداز مدتی توخواب راه میرفت مادیگه مجبورشدیم خونمونو عوض کنیم تا برادرم چشمش به اون خونه نیفته تاده سالگیش بهترشده بودامایکم ازعلایم همون موقع هارو.داشت توهمون سالا هم.خوب شداما تواین مدت مامانم.تاکیدمیکردکه نباید مسخرش کتیم وخیلی اروم باتن صدای ملایم سعی میکردیم بیدارش کنیم مامانمم خیلی تلاش کرداون صحنه ازذهنش پاک بشه شاید دخترشماهم ترسیده چون چیزایی که گفتین شبیه کارای برادرمن بود

شما و پدرشون بینتون ناراحتی پیش نیومده ، مثلا بحث یا دعوا که بچه دیده باشه ، این هم میتونه دلیلش باشه