لطفا راهنماييم كنيد يك هفته ست درست نخوابيدم تا چشمم گرم شده با صداي دخترم پريدم تا خود صبح بيشتر از چندبار ميپرم بين خواب صحبت ميكنه جيغ ميزنه گريه ميكنه براي مثال ميگه توپ م رو بده و از اين مسايل
واقعااا كم اوردم از بدخوابي
❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
نه گلم اصلا دخترم عادت داره تو توالت محصوص خودش بشينه و جاي ديگه نميتونه دستشويي كنه يعني احتمال د ...
این خرافاتو ول کن. دلیلش فقط و فقط پریشونیه ذهنه بچس. دنبال دلیلش باش.
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
نه گلم اصلا دخترم عادت داره تو توالت محصوص خودش بشينه و جاي ديگه نميتونه دستشويي كنه يعني احتمال د ...
شاید هم از این نباشه...حتما سوره ناس و براش بخون،،قرآن بزار بالای سرش اسفند و کندر دود کن...آگه خوب نشد یه کبوتر تو خونه نگهداری کنید...شاید از چیزی ترسیده،فیلمی ،کارتونی....
غیر مستقیم بپرسین ازش مثلا اگه رفته با یکی بازی کرده بپررسین خب مامان بادوستت چه بازیهایی کردی یا اگه خونه کسی بردینش از کارای اونجاش بپرسین خ مهربون رفتار کنین جوری که نفهمه استرس دارین بهتون حتما میگه من خودم تا 10 سالگی اینجوری بودم سر یه اتفاق دندونامو رو هم محکم فشار میدادم یا گریه میکردم تو خواب که خب الان مجبورم برم مشاور,رابطه ی خ دوستانهه ای داشته باشین باهاش...از روی حرفای بچه هم کما بیش میشه فهمید که از رفتن به کجا امتناع میکنه یا میترسه!تو تاریکی تنها نمونده؟!
همسرم با دخترم خيلي لجبازي ميكنه سر ديدن اخبار يا كارتون جنگشون ميشه و اخر اشك دخترمو درمياره و بمن ...
خب پس دخترتون تو دنیای بچگی یه خیال بافیایی از همین مثلا گرفتن عروسک یا لجبازی باباش برا خودش تو ذهنش یه چیزایی پرورش داده!سعی کنین خودتون باعث دوستی پدر و دختر بشین مثلا از مهربونیای باباش بگین براش هدیه براش میگیرین بگیین از طرف باباته یا بدین همسرتون بهش بدن و با همسرتونم حرف بزنین که مهربون تر رفتار کنن☺انشاالله که حل میشه☺