2777
2789
نه گلم اصلا دخترم عادت داره تو توالت محصوص خودش بشينه و جاي ديگه نميتونه دستشويي كنه يعني احتمال د ...

این خرافاتو ول کن. دلیلش فقط و فقط پریشونیه ذهنه بچس. دنبال دلیلش باش.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز هفته قبل دخترتو جایی نزاشتی ؟؟ مثلا خونه کسی خودت بری خریدی جایی؟؟ میگم شاید در نبود ت ...

نه عشقم اصلا دحترم  رو جايي نميزارم

حتي وقتي با عموش بازي ميكنه چك ميكنم هر لحظه 

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
نه گلم اصلا دخترم عادت داره تو توالت محصوص خودش بشينه و جاي ديگه نميتونه دستشويي كنه يعني احتمال د ...

شاید هم از این نباشه...حتما سوره ناس  و براش بخون،،قرآن بزار بالای سرش اسفند و کندر دود کن...آگه خوب نشد یه کبوتر تو خونه نگهداری کنید...شاید  از چیزی ترسیده،فیلمی ،کارتونی....

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
برادرمنم توپنج سالگیش اینطوری شد منتها ما چون علتشو دیده بودیم میدونستیم چرااینجوری میشه برادرم شاهد ...

الهي بگردم چه صحنه تلخي براي يه كودك ٥ ساله😔😔

یکی اذیتش کرده احتمالا یا یه چیو دیده که براش ترسناک بوده باهاش حرف بزنین بچه اس راحت بهتون میگه چشی ...

يعني متوجه ميشه ازش سوال كنم؟؟

يعني متوجه ميشه ازش سوال كنم؟؟

غیر مستقیم بپرسین ازش مثلا اگه رفته با یکی بازی کرده بپررسین خب مامان بادوستت چه بازیهایی کردی یا اگه خونه کسی بردینش از کارای اونجاش بپرسین خ مهربون رفتار کنین جوری که نفهمه استرس دارین بهتون حتما میگه من خودم تا 10 سالگی اینجوری بودم سر یه اتفاق دندونامو رو هم محکم فشار میدادم یا گریه میکردم تو خواب که خب الان مجبورم برم مشاور,رابطه ی خ دوستانهه ای داشته باشین باهاش...از روی حرفای بچه هم کما بیش میشه فهمید که از رفتن به کجا امتناع میکنه یا میترسه!تو تاریکی تنها نمونده؟!

غیر مستقیم بپرسین ازش مثلا اگه رفته با یکی بازی کرده بپررسین خب مامان بادوستت چه بازیهایی کردی یا اگ ...

سوال كردم ازش مامان چرا تو خواب جيغ ميزني كي اذيتت كرده

گفت بابا اسباب بازيهامو گرفته

سوال كردم ازش مامان چرا تو خواب جيغ ميزني كي اذيتت كرده گفت بابا اسباب بازيهامو گرفته

مهم چجوری گرفتن اون اسباب بازی از بچه اس یا چجوری حرف زدن با بچه که باعث این حالت شده!ولی بهتره با همسرتون حرف بزنین ببینین درسته یا نه!

مهم چجوری گرفتن اون اسباب بازی از بچه اس یا چجوری حرف زدن با بچه که باعث این حالت شده!ولی بهتره با ه ...

همسرم با دخترم خيلي لجبازي ميكنه

سر ديدن اخبار يا كارتون جنگشون ميشه و اخر اشك دخترمو درمياره و بمن ميگه تو لوسش كردي

چون من هميشه باهاش راه ميام و هرچي بگه انجام ميدم

منتها همسرم روش تربيتي منو قبول نداره

الانم نميتونم بهش بگم چون قبول نميكنه 

همسرم با دخترم خيلي لجبازي ميكنه سر ديدن اخبار يا كارتون جنگشون ميشه و اخر اشك دخترمو درمياره و بمن ...

خب پس دخترتون تو دنیای بچگی یه خیال بافیایی از همین مثلا گرفتن عروسک یا لجبازی باباش برا خودش تو ذهنش یه چیزایی پرورش داده!سعی کنین خودتون باعث دوستی پدر و دختر بشین مثلا از مهربونیای باباش بگین براش هدیه براش میگیرین بگیین از طرف باباته یا بدین همسرتون بهش بدن  و با همسرتونم حرف بزنین که مهربون تر رفتار کنن☺انشاالله که حل میشه☺

خب پس دخترتون تو دنیای بچگی یه خیال بافیایی از همین مثلا گرفتن عروسک یا لجبازی باباش برا خودش تو ذهن ...

ممنونم عزيزدلم از همدلي و هم فكريت

باباش خيلي براش هديه ميخره ولي متاسفانه لجبازه و هرچي ميگم فرقي نميكنه دوست نداره فرزند سالاري رو

واسه همين هميشه باهم مثل بچه ها جنگ دارن