2777
2789
عنوان

دیروز😔

529 بازدید | 28 پست

شوهرم مث چی کتکم زد کل خانوادمو فوشای زشت داد قهر کرد رفت خونه ننش

چون من مریض بودم نتونستم ظرفارو بشورم  بهش فوش داد منم گریه م گرفت گریه میکردم حرف میزدم میگف تو الکی میگی مریضی که کار نکنی خاست بره جلو شو گرفتم هولم داد منم خودمو زدم اونم شروع کرد به کتک زدن

پام کبود شده زد تو سرم سرمم درد می‌کنه مریض بودم بدتر شدم

همه بدنم درد میکنه 😭😭😭😭😭

دلم میخاد بمیرم

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برا ی ظرف نشستن 😩💔💔💔💔💔💔

مطمئنی فقط قضیه همین بود؟

قبلش باهم بحث نکرده بودین . ؟ همیشه وقتی عصبانیه انقد دیوانه میشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ای جان فدات شم. خوب قبلا میدونست سرما خوردی

آره  شب قبلش گفتم سرم درد میکنه 

به خدا استراحت ندارم پسرم کلاس اول باید به اونم برسم

مشکل روانی داره؟ آخه بخاطر دوتا ظرف کتک میزنن

کلا میگه زن باید کار کنه خونه همیشه باید تمیز باشه

تازه فمیدم دیسک کمر دارم اصن مراعاتم نمیکنه 

کار خونه وظیفه تو نیست عزیز اینو باید قشنگ بکنی توی سرش کار خونه وظیفه زن نیست درواقع باید همکاری با ...

نمیفهمه میگه وظیفته به شوهرت برسی به کار خونت برسی همیشه بگی چشم اگه فوش دادم حرف نزنی ناراحت نشی

فقط برا ی ظرف نشستن 😩💔💔💔💔💔💔 مطمئنی فقط قضیه همین بود؟ قبلش باهم بحث نکرده بودین . ؟ همیشه وقت ...

نه به خدا 

قراربود ساعت سه بیاد منم گفتم به درسای پسرم برسم بعد یه قرص بخورم به کارام برسم یه دفه ساعت یک اومد دید کتابا پسرم وسط خونه ظرفا تو سینک شروع کرد

نه به خدا قراربود ساعت سه بیاد منم گفتم به درسای پسرم برسم بعد یه قرص بخورم به کارام برسم یه دفه ساع ...

خدا لعنتش کنه  دلم سوخت 😔مگه ادم نیس اخه مگه نمیدونس مریضی؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اصلا این کارو نکن پسندیده نیست واسه خانم متشخص

یه لحظه دیوونه شدم فشار اومد روم هی فوش خانوادم میداد میگفت خواهر و مادرت گ.ای‌دن

بابام فوش زشت میداد