2777
2789
عنوان

دیروز😔

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 28 پست
چی بگم ،بزن بشکن دعوا کن ساکت نمون

هنوز اینکارا رو نکردم اینجوری میکنه 

جلو بچم کتکم زد بچم گریه‌اش گرفت

امروز امتحان قرآن داره  حالش گرفته خدا کنه خراب نکنه خودش غصه میخوره

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه دلم سوخت 😔مگه ادم نیس اخه مگه نمیدونس مریضی؟

اصن درک نمیکنه غصه همه رو میخوره جز من

خودش یه سرفه میکنه دوروز مرخصی میگیره 

ولی انگار من آدم نیستم

یه لحظه دیوونه شدم فشار اومد روم هی فوش خانوادم میداد میگفت خواهر و مادرت گ.ای‌دنبابام فوش زشت میداد

اون لحظه حرفی نزن و آروم از جلو چشمش برو اتاق یا جایی

سلامتی و خوشبختی دخترم
هنوزم داری ادامه میدی

من بچه طلاقم بی مادر بزرگ شدن سخته 

نمیخام بچم مث خودم بشه میدونم جدا شم بچم بهم نمیدن 

شوهرم میبرش پیش ننش پسرم اونجا اذیت میشه به خودم وابسته

یه بار تا پای طلاق رفتم دیدم پسرم عکسمو برداشته رفته تو حیاط یواشکی گریه میکنه دلم آتیش گرف واسش منصرف شدم فقط به خاطر پسرم

اون لحظه حرفی نزن و آروم از جلو چشمش برو اتاق یا جایی

بدبختی اینه خونم کوچیکه اتاق ندارم که برم صداشو نشنوم

اونم هی میگه 

دیروز حالم خوب نبود دلمم پر بود منتظر بودم بیاد یکم بغلم کنه آروم شد ولی به حاش😔💔🥺

دلم خیلی گرفته از همه چیز از دنیا و آدماش

خسته ام اگه پسرم نبود خودمو میکشتم

بهم خیانت کرد ،تهمت زد سر همین تهمت موهام از ته زد ، کتکم زد فکر کن من جدا شم بچم بیفته دست اینو خانوادش

شوهر منم مثل شوهر شماست، اگ عصبی بشه هرچی از دهنش درمیاد میگه اینجور مواقع من سکوت میکنم و هیچ عکس العملی نشون نمیدم بخاطر بچه هام ک زودتر دعوا بخابه، شوهرمم خودش آخر خجالت میکشه و میاد منت کشی، ولی قلب شکسته با این چیزا دیگه آروم نمیشخ

خوب پس چرا زندگیت رو درست نمیکنی چرا همسرت رو نیمکشی طرف خودت

چجوری من همه تلاشمو دارم میکنم

هیچی کم نمیزارم بهش محبت میکنم توجه میکنم تو هر شرایطی کنارشم حتی مشاور رفتیم گفت من مشکلی ندارم اون باید پرست شه گفت زیاد بهش توجه کردی واسش عادی شده

شوهر منم مثل شوهر شماست، اگ عصبی بشه هرچی از دهنش درمیاد میگه اینجور مواقع من سکوت میکنم و هیچ عکس ا ...

من خیلی وقتا سکوت کردم بعدش قهر کردم اونم بد تر قهر کرده گفته حق نداری قهر کنی ناراحت بشی گفتم خوب گفتم همیشه میگم

اون صحبت عادیش همش توش فوشه کلا خانوادگی همینن

شوهر من اصن پشیمونی و عذر خواهی نمیدونه چیه

کلا از نظر اون زن ارزش عذرخواهی نداره زن یه موجوده که باید مطیع مرد باشه نیازاش برآورده کنه زندگیشو بچرخونه و بگه چشم 

مرد هم رییس خونه نون میده فرمون میده

هنوز اینکارا رو نکردم اینجوری میکنه جلو بچم کتکم زد بچم گریه‌اش گرفتامروز امتحان قرآن داره حالش گرف ...

بکن حتتتتتما ج میده شک نکن

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡