سلام بچه ها درمغازه خواهرش بود قبلا به عنوان شاگرد دیگه باردارشد نمیتونه وایسه شاگرد زن گرفت مجردم هست... قیافشم ندیدم😠😠😠😠دوست دارم شوهرمو بکشم. ازاین به بعد منتظر من باشید باخبرا و استرس های جدید... والا به خدا. نمیدونم چه خاکی کنم توسرم. درضمن نگید خودت میرفتی چون نمیزاره میگه دوستام هستن نمیشه زشته. میگه حساسم هستی اگر بیای واویلا میکنی کل مشتری هامو میپرونی
ما خانم ها چقدر زود بیخیال میشیم یعنی این خانم اگه مغازه داشت همسرش اجازه میداد یه مرد مجرد بیارِ وا ...
عزیزم. میگم که پوشاک زنانه داره خواست دوستش بیاره که خواهرش گفت بزار من بیام وقتی اومد فروش هامون بیشتر بود چون خانوما باخانوم راحتن. الان میگه شاگرد خانوم بهتره
وای تودنیای واقعی بهترین مراسم میگیرم اینهمه کیف نمیده اینجایکی تبریک میگه دلم میخاد از خوشح ...
تولدت مبارک عزیزم ..
خواستم خوشحالت کنم 😍
ولی نمیدونم بقیه از کجا میدونن که تولد کاربرا کی هس ؟!!!!
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
ببین نیلو جون دو راه داری؟ با کلااااا به بعدهای این قضیه فکر نکن و کلاااا اصلا این فکرارو از سرت بی ...
بهار بیخیالی بهتره. الانم بیخیالم. چون این بار بار اخرش بود که بهش مهلت دادم خودشو جمع کنه و دور این و اون نباشه. میدونه اگر خطایی کنه و من بفهمم دیگه نیستم جدا میشم. بعدم مغازه عموم جفت مغازه خودشه
عزیزم. میگم که پوشاک زنانه داره خواست دوستش بیاره که خواهرش گفت بزار من بیام وقتی اومد فروش هامون بی ...
عاره شاگرد خانم بهتره تو اینجور مغازه ها .. خب خواستی هر روز یه سر بزن و فکرای بد رو هم از خودت دور کن .. فقط برو ببین خانمه سرش تو کارش باشه و دنبال خراب کاری و ... نباشه ..
حساسیتت رو هم کم کن
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷