2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم شاگرد خانوم گرفته😠😠😠😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 247 پست
سلامذعزیزم. نمیدونم اره اگر تو شیشه هم باشه کارشو میکنه مگراینکه نخواد. اما به خاطر سن کمم دلیل نمیش ...

نه من نميگم چون سنت كم بود اون خيانت كرد. ميگم چون سنت كمه حساسيت هات نسبت به شوهرت بسيار بالاس و طبيعيه و مردا هم وقتي زيادي بهشون حساس ميشي ببخشيد گند ميزنن.

منم تو سن تو خيلي جوش و خروش داشتم ولي ميگذره گلم . از نظر من خيانت هيچ توجيهي نداره بهترين زنم باشي اگه مردت بخواد خيانت كنه ميكنه. من فقط ميگم كه سعي كن با اخلاقت باظاهر سازي ببخشيد به زبون ساده خرش كني بكشونيش سمت خودت

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي هم رفتي مغازه براي ديدن اون دختره اصلا جلوش خودتو جوري نشون نده كه بهش اين پيغامو بدي هي خانوم من ازت بدم مياد و ميترسم زندگيم از دستم بره. اتفاقا با روي خوش برو و با شوهرت هم خيلي مهربون و خوش برخورد باش با دختره هم حرف بزن اصلا يه جوري عادي باش كه دختره ذره اي حس نكنه تو بهش حسودي كردي و حس كنه جايگاهي داره. ببين عزيزم اون اصلا شايد بنده خدا تو اين فازا نباشه اينا فقط واسه اينه كه تو از اولش ميختو محكم بكوبي و خيال خودت راحت باشه

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
وقتي هم رفتي مغازه براي ديدن اون دختره اصلا جلوش خودتو جوري نشون نده كه بهش اين پيغامو بدي هي خانوم ...

اره حتما. نباید حساسیتمو بفهمه وگرنه.... شایدم من دارم درباره بنده خدا اشتباه فکر میکنم اما به قول شما باید مخمو محکم بکوبم