2777
2789
عنوان

برای مادرم میخواد خواستگار بیاد

205 بازدید | 11 پست

واقعیتش مادرم تو مترو با یک خانم آشنا شده و حرف افتاده و گفته دوست شوهرم زنش دو ساله فوت کرده دنبال یک خانوم خوب میگرده ازدواج کنه و قراره ماه بعد بیان خواستگاری مادرم و منم به مادرم گفتم اگه دست بزن نداشته باشه گند اخلاق نباشه و مهریه خونه و هزار تا سکه بزنه بنامت و اینجایی که زندگی میکنیم رو بزنه بنام من چون میخوام مستقل زندگی کنم نمی‌خوام طبقه بالای اونا زندگی کنم من مشکلی ندارم فقط تنها مشکل اینه که بعد ازدواج حقوق بیمه مادرم قطع میشه و میترسم فردا پس فردا طلاق بگیره مادرم بدون حقوق بمونه بنظر شما باید ازدواج بکنه یا نه بعدشم چه چیز هایی باید موقع خواستگاری گفت ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ شرطای سختی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

چقدر پول داره که انقدر هزینه کنه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

مادرت ازدواج اولش نیس اینقد بخاد سخت بگیره اوالان دنبال ارامشه جوون ک نیس سنی ازش گذشته توفکراتو بزار براخودت خودش همچی بلده ک چی بگه و اینا تو خاستگاری انشالله خیرباشه

عزیزم برای اینکه حقوق بیمه قطع نشه عقد موقت 99 ساله بخونن و ثبت محضری کنند در مورد مهریه هم الان جوونها مهریه کم میندازن چه برسه سن بالاها نهایت 14 تا سکه هم کفایت می‌کنه. اون مرد هم ورثه داره باید اموالش رو برای ورثه خودش بزاره.پس بزارید مسن ها از تنهایی در بیان و با این شروط سنگ نندازید.گناه دارن اینها هم نیاز به همدم دارن و تنهایی و پیری باهم سخته.

در ضمن قانون قطع شدن حقوق و بیمه با ازدواج مجدد برای خانم ها هم برداشته شده باز بپرسید و مطمئن بشید در غیر این صورت همون راه حل صیغه 99ساله س

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹