2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله زایمان خوب و راحتی داشتع باشی نی نی سلامت بغل بگیری..🥰♥🤲. میشع یادت موند منم دعا کنی حامله بشم اسمم سمانه... خیلی ساله منتظر باردار دوم هستم خیلی دلشکسته ام.. دعام میکنی منو🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

خوش بحالت دختر کاش منم الان روزای اخرم بود😁

عزیزم مثبت فکر کن بلاخره تو بغلت لمسش میکنی 

انشالله به سلامتی و لطف خدا زایمان کنی گلم

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

ان شالله به سلامتی زایمان کنی و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم🌹

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
انشالله زایمان خوب و راحتی داشتع باشی نی نی سلامت بغل بگیری..🥰♥🤲. میشع یادت موند منم دعا کنی حامله ...

حتما عزيزم

يه ليست از ني ني سايتي هايي كه گفتن دعاشون كنم نوشتم كه يادم نره

ان شاالله به زودي باردار ميشي

مليكا هستم🥰
ممنون عزيزم اگه شما هم بارداري،همچنين❤️❤️

فدات عزیزم بله منم باردارم برام دعا کن زود این روز ها بگذره و منم زود نی نیمو بغل بگیرم 😍🤍

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
خوش بحالت دختر کاش منم الان روزای اخرم بود😁عزیزم مثبت فکر کن بلاخره تو بغلت لمسش میکنی انشالله به س ...

ان شاالله شما هم عزيزم به زودي ني ني رو بغل بگيري

من شرايط روحيم خوب نيست اصلا اماده نيستم

مليكا هستم🥰