zizigoloss مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 394 عنوان قرص رهاکین 1574 بازدید | 30 پست سلام .بچه ها من رفتم دکتر قرص رهاکین و پرفنازین و وازونیدین بهم داده. میخواستم ببینم کسی مصرف کرده؟ عوارضش هرچی باشه تحمل میکنم بحز یبوست. 1403/09/18 | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27901 رهاکین همون والپروات سدیمه که برای میگرن و تشنج میدن.دوزش چنده؟ عوارضش ریزش مو و افزایش وزن و خواب الودگی بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
133aida133 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 6345 من خوردم کلی چاق شدم ولی میگرنم ریشه کن شد.بعدش دوباره با دارو لاغر کردم.بخور نترس هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
zizigoloss مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 394 رهاکین همون والپروات سدیمه که برای میگرن و تشنج میدن.دوزش چنده؟ عوارضش ریزش مو و افزایش وزن و خواب ا ... دوزش ۲۰۰. دکتر برای استرس و افسردگی داده. یبوست نمیکنه؟
zizigoloss مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 394 من خوردم کلی چاق شدم ولی میگرنم ریشه کن شد.بعدش دوباره با دارو لاغر کردم.بخور نترس یبوست نمیکنه؟ کدومو شما خوردی؟
zizigoloss مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 394 رها کین برای من بی خوابی داشت برعکس بقیه ک خواب آلود میشن😃 یبوست نشدی؟
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27901 دوزش ۲۰۰. دکتر برای استرس و افسردگی داده. یبوست نمیکنه؟ اها ۲۰۰ برا میگرن. ولی ربطش به استرس و افسردگی نمیدونم چیه یبوست نه نمیاره بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
zizigoloss مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 394 اها ۲۰۰ برا میگرن. ولی ربطش به استرس و افسردگی نمیدونم چیه یبوست نه نمیاره نمیدونم والا. دکتر تا فشارمو گرفت گفت ادم استرسی هستی گفتم اره خیلی حوصله هیچکسو هیچ چیزو ندارم . دیگه اینا رو داد. پرفنازین و وازونیدین چی ؟نخوردین شما؟
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6372 من باحنا کف پام میگرنم خوب شد دارو نخورید که بدتر میشه به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3229 شوهرم خورد خیلی چاق شد تو دوماه ده کیلو زیاد کرد اشتهاش خیلی زیاده نمیتونه خودشو کنترل کنه الان دکترش عوض کرد قرصشو
zizigoloss مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 394 شوهرم خورد خیلی چاق شد تو دوماه ده کیلو زیاد کرد اشتهاش خیلی زیاده نمیتونه خودشو کنترل کنه الان دکتر ... چاقی ب جهنم. فقط یبوست نکنه راضیم
zizigoloss مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 394 من باحنا کف پام میگرنم خوب شد دارو نخورید که بدتر میشه میگرن ندارم که. دکتر برای افسردگی داده
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27901 نمیدونم والا. دکتر تا فشارمو گرفت گفت ادم استرسی هستی گفتم اره خیلی حوصله هیچکسو هیچ چیزو ندارم . دی ... نه اونا رو نخوردم . فقط رهاکین واسه میگرن خوردمدکترت متخصص مغز و اعصاب بود یا روانپزشک؟؟ بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27901 شوهرم خورد خیلی چاق شد تو دوماه ده کیلو زیاد کرد اشتهاش خیلی زیاده نمیتونه خودشو کنترل کنه الان دکتر ... چقدر بدن آدما باهم فرق داره ..منم میخوردم و دوست داشتم یکم چاق بشم دریغ از یک گرم افزایش وزن بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿