2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 155039 بازدید | 22346 پست

دخترا ساحل خیلی وقته نیست 

شما باهاش در ارتباط هستند؟؟؟ کجاست 

انشالله هر جا که هست خوش و خرم باشه 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا ساحل خیلی وقته نیست شما باهاش در ارتباط هستند؟؟؟ کجاست انشالله هر جا که هست خوش و خرم باشه

اره خیلیوقته 

قبلا گاهی تو روبیکا چت‌میکردیم.

خیلوقته ک دیگه‌چت‌نکردیم

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

😂😂😂 به من باید برا جا گذاشتن کلید تو خونه مدال بدن 🙃اکثرا هم کلید پشت دره 😑 نمونش 👇👇دوسه روز ...

😂😂😂😂وای 

طفلک

تاعمر داره یادش نمیره

😅😅😅طفلک‌مامانتای کیا شیطون‌بلا...محیا دوسال پیش‌فک‌کنم بود، بچهامو ورداشتم‌ ک بریم‌تو‌کوچه یکم‌بر ...

😄😄😄😄😄

خونه حیاط دار خوبه 

در مان از این ضد سرقت هاس لعنتی 

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

😂😂😂 به من باید برا جا گذاشتن کلید تو خونه مدال بدن 🙃اکثرا هم کلید پشت دره 😑 نمونش 👇👇دوسه روز ...

عزیزم 😄😄😄😄😄 بنده خدا پسرت 

بانو درمون ضد سرقت نمیشد با پیچ گوشتی باز کنیم

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

😄😄😄😄😄خونه حیاط دار خوبه در مان از این ضد سرقت هاس لعنتی

اره یکی دیگه از حُسنای خونه ویلایی همینه😅👍🏻

نموندن‌پشت در😉

سلام دخترا من امروز رفتم ایمپلنت رو برام گزاشت ب حدی درد دارم و خون ریزی دارم دارم جون میکنم

سلام عزیزم 

مبارک باشه 

خوشکلی درد سر داره😉😀

زود خوب میشی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اره خیلیوقته قبلا گاهی تو روبیکا چت‌میکردیم.خیلوقته ک دیگه‌چت‌نکردیم

نکنه دوباره رمز ورودشو یادش رفته 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

😂😂😂😂وای طفلکتاعمر داره یادش نمیره

طفلی همش میگفت خوب مامان کلید تو میبردی 

دوسه تا اساسی خورد 😔

بعدا که آروم شدم پسر بزرگم میگفت مامان با اون چیکار داشتی ؟؟؟