2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 155448 بازدید | 22416 پست
سلام‌صبحتون بخیر

سلام قلب جان صبحت بخیر 💘🍀🌺

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا یه چیزی منو ترسونده پسر کلاس اولیم همکلاسی هاش بشدت فحش میدن از هر نوعی که دوست داشته باشی😂🤦 ...

دقیقا منم این مشکل رو دارم 😔

وافعا دیگه مدرسه جای تعلیم وتربیت نیست دیگه 😔😔

اصلا دیگهمحورشون  ادب و...‌‌..‌‌نیست 

الکی فقط برن پایه بالاتر 

پارسال که یه اتفاق خیلی خیلی عجیب دیدم ( پارسال دو تا از همکلاسی های پسرم جای خصوصی شون رو به تک تک بچه ها  نشون میدادن و......پسرم کوچیکم ترسیده بود آمد خونه فوری گفت 

میگفت مامان من ترسیدم رو مو برگردوندم و من فوری با معلمشون درمیون گذاشتم ) خدا رو شکر با معلمشون رابطه ی خوبی داشتم و بزرگترین لطفی که در حقم کرد این بود یه طوری برنامه ریزی کرد که پسرم با اونها تو   کلاس سوم قرار نگیره 

وقتی پسر کوچیکم گفت خدا شاهده تا چند وقت تو شوک بودم 

من اصلا با پسر بزرگم این مشکلات رو نداشتم یادمه اون زمان  تو جلسه اولیا فقط تاکید میکردن نزارید با بچه های بزرگتر ارتباط داشته باشن اگاهشون کنید 

منم فقط و فقط هی بهش گوش زد میکردم مراقب خودت باش نری با بچه های کلاس های بالاتر مدرسه  

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

دقیقا منم این مشکل رو دارم 😔وافعا دیگه مدرسه جای تعلیم وتربیت نیست دیگه 😔😔اصلا دیگهمحورشون ادب و ...

وای بانو 🤕

الان هم جنس گرایی و مواد و سیگار و همه چی تو مدارس مد شده 

تربیت بچه دیگه فقط دست خانواده نیست مثل قدیم 

الان فقط میتونیم بچمون رو آگاه کنیم که فلان چیز و فلان کار بده 

کار دیگه ای دستمون بر نمیاد 

من همیشه دعا میکنم 

که خدا و امام زمان رب و پرورش دهنده بچه هام باشن و هدایتشون کنن

خدا اخر و عاقبتمون رو بخیر کنه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام ازگل خوبی قشنگم چه مهمون های عزیزی 😀منم بخور دادم خودمو الان بهترم خداروشکر

سلام‌گلم...فداتشم

خب خداروشکر ک‌بهتری عشقجان

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

دخترا یه چیزی منو ترسونده پسر کلاس اولیم همکلاسی هاش بشدت فحش میدن از هر نوعی که دوست داشته باشی😂🤦 ...

آره خواهر، خیلی بد شده .

دخترم‌چند روز پیش میگف یکی‌از همکلاسی های پسرمون‌مارو‌میزنه و اینو نشون‌میده🖕 میگه‌این فحشه😐

منم‌هنگ‌کرده بودم.گفتم ن‌مامان،‌مگه‌میشه دستامونو ک‌خدا بهمون داده فحش باشن مثلا خواستم درستش‌کنم🙃🫠.خلاصه اینم از این‌بچهای این زمونه

البته تا بزرگترا حرفی یا کاری جلوشون‌انجام‌ندن‌اونام‌یاد‌نمیگیرن.

نخند خواهر به پیشنهادم فکر کن 🤭هر دفعه ۳ تا قند کوچولو بزار تا مورچه ها زودتر بخورن ....اگه یکی دی ...

میدونی‌چیه‌بانو، واسه یکی‌میخواستم‌بزارم بخدا دیگه اثری ازشون‌نیست‌

فک‌کنم زودهنگام‌ب خواب زمستونی رفتن😂😂😂

آره خواهر، خیلی بد شده .دخترم‌چند روز پیش میگف یکی‌از همکلاسی های پسرمون‌مارو‌میزنه و اینو نشون‌میده ...

از اینستا و فضای مجازی و بعضی والدین یه چیزایی یاد میگیرن 

و میان تو جمع میگن 

تو هم خوب جمع و جورش کردیا 

افرین 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

از اینستا و فضای مجازی و بعضی والدین یه چیزایی یاد میگیرن و میان تو جمع میگن تو هم خوب جمع و جورش کر ...

😁اره من‌استاد در لحظه چیزی درست کردنم

آره خواهر، خیلی بد شده .دخترم‌چند روز پیش میگف یکی‌از همکلاسی های پسرمون‌مارو‌میزنه و اینو نشون‌میده ...

😔😔😔

پس همه جایی هست این مشکل 

مسبب اصلی ، اینستا و شبکه های مجازی هست 

البته ناگفته نمانده ماشالله تو فیلم های سینما خانگی که نگاه می‌کنیم هم پر از حرف های رکیک و ....هست 

فیلم های دهه ی ما کجا و اینا کجا 😑😑

سلام.قربونت عزیزمخب خداروشکر🧿🌹

فدای تو عزیز دلم 😘

وای بانو 🤕الان هم جنس گرایی و مواد و سیگار و همه چی تو مدارس مد شده تربیت بچه دیگه فقط دست خانواده ...

دقیقا اینایی که گفتی تو دبیرستان شایع هست 

معاون مدرسه پسرم تو جلسه چند روز گذشته میگفت بچه ها الان راحت میان تو دستشویی مدرسه سیگار میکشن 😔😔😔

منم مثل خودت فقط با امام زمان حرف میزنم و میگم سپردمشون به خودتون و ازشون کمک میخوام تو تربیتشون کمکم کنن