2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 156512 بازدید | 22558 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله 🤗😚

😜❣️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام‌خوشگلا خوبین؟

من‌از دیروز مهمون دارم از شیراز.

فردا میرن انشالله‌میام میخونمتون...بوس بهتون

راستی پریروزم‌ب ساحل پیام‌دادم‌دیگه نشد‌بهتون‌بگم طفلک‌آب جوش ریخته روش ،و سوخته

گف بهتر شم میام‌تاپیک.سلامم‌بهتون رسوند...من اومدم‌حمام،ک دوش بگیرم گوشیمم‌اوردم  دارم‌پیام‌میدم🤣🤣🤣چشاتونو درویش کنین🧖‍♀️🛀🏻 گفتم‌جلو مهمون‌زشته‌گوشی بدست باشم.

بوووس تا فرداعصر انشالله

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

سلام‌خوشگلا خوبین؟من‌از دیروز مهمون دارم از شیراز.فردا میرن انشالله‌میام میخونمتون...بوس بهتونراستی ...

سلام خوشگلم خداروشکر ب خوشی سر گرمی 

ای وای من چقد بد 

انشالله ک زود خوب بشه 

ناراحتش شدم 

ای کلک 😄😄😄 من دیدمت

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

سلام‌خوشگلا خوبین؟من‌از دیروز مهمون دارم از شیراز.فردا میرن انشالله‌میام میخونمتون...بوس بهتونراستی ...

سلام ازگل 

چه مهمون های عزیزی😀

من الان چشم بسته باید پیامتو بخونم 🙈🙉

وای ساحل 

عزیزم 

ان شاء الله زود بهتر شه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم دلم 

آقا من ندیدم 🙃🙃محیا و فاطمه زود اومدن دیدن 😉

بهتون خوش بگذره قشنگم 🥳

چه ميزبان درک و شعوری😘

ای وای ساحل عزیزم 🥺انشالله زود زود خوب بشه خانم خوشگله ی ما

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخترا صبحتون بخیرررررر 

امروز چرا باز دیر کردین 😜😜😜

فقط غیبت ازگل موجه هست 

شما چرا خواب موندین🤨🤨 نکنه دیشب خواب نا آرومی داشتین 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام عزیزم دلم آقا من ندیدم 🙃🙃محیا و فاطمه زود اومدن دیدن 😉بهتون خوش بگذره قشنگم 🥳چه ميزبان درک ...

سلام‌مرسی بانوجون😘🥰

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋